onsdag

innan henka började jobba idag så kärde han hem mig.
fixade lite hemma o käkade sen åkte jag och mamma ut och körde lite i typ 1½ tim.
gick jätte bra och var hur kul som helst. går bara bättre och bättre för varje gång :)
när vi kört klar så skjutsade hon hem mig till henke igen.
sitter nu här och kikar på youtube.
ska snart gå och göra mig klar, för när henke slutar ska vi möte upp lewa och erika?

imorgon ska jag gå upp tidigt. får se hur det nu kommer gå :p haha
men jag måste upp. ska vara på körskolan halv 9 o möta upp bella.
08.45 börjar vi med riskettan. kul att komma igång :)
måste ringa farmor med om betalningen för k.kortet. ( måste komma ihåg!)
jag och bella skulle nog försöka hitta på nått en sväng imorgon på dagen. så vi får väl se vad det blir.

nu måste jag gö mig klar.
hörs, puss!


helgen

fredag
jag och nina tog halv 1 bussen in till valbo. hittade inte nått direkt. var nå småsaker bara. så vi åkte in till gävle ist för att kanske ha lite mer tur där. (behövde kläder till kvällen) där hittade vi tillslut nått att ha på oss.
har aldrig vart med om att det ska vara så svårt att hitta nått att ha på sig. herregyyyd!
ialf så kom vi hem till mig vid halv 7 typ. gjorde oss klara och började dricka. efter en stund kom nattis och diana med. mamma kom även hem från kryssning, så hon joinade oss lite. hon hade med sig en flaska sprit till mig :) tackar!
vid halv 12 tiden fick vi skjuts ner på stan. gick och tog ut pengar och sedan in på kharma. hade faktiskt kul. till en början ialf. sen när vi skulle hem så blev det kaos. tur att det ordnade upp sig sen för er ialf! <3

lördag
vaknade bakis som ett as. kräktes och mådde allmänt skitdåligt. när bakfyllan började släppa lite grann på eftermiddagen så åkte jag och henke iväg till årsunda för att hälsa på hans föräldrar. satt och pratade en stund och sedan hem till mig en sväng. blev thaimat på kvällen :D henke gick sen ut och drack öl. men jag låg kvar hemma hos honom och kikade på film och åt godis :p

söndag
förtfaranade bakis. kände mig inge pigg alls igår heller. huvudvärk oså sved det i näsan hela dagen typ. skitdrygt. blev inte alltför många rörelser igår. haha. låg nog i soffan o kollade på tv 80% av dagen :p

idag
har vart ner på stan en snabbsväng. sen hem till mig och hämtat rena kläder. henke haqr åkt och jobbat, och här ligger jag och har inte ett skit att göra. får se vad som händer. kanske ska ta och dammsuga lite åt honom så kanske han blir glad när han kommer hem.. ja vi får se hur det blir.

bilder från i fredags
 
nu orkar jag inte lägga upp fler kort. kanske en annan gång. :)

puss

torsdag

sitter hemma hos henke nu och väntar på att han ska sluta jobba.
vet inte vad som händer idag. kanske träffa nattis.
är så uttråkad så jag vet inte ved!
imorgon är det löning ialf, och det är skööönt! börjar bli tomt på kontot.

stter och försöker plugga till körkortet. men det går inge vidare..
gör ett nytt försök senare.


onsdag

ligger hemma hos mig just nu och kollar på tv o väntar på att tvätten ska bli klar.
hatar att tvätta, men det är så skönt när det är klart.

skulle ha vart och fikat med nattis idag, men det blev inget. så vi skulle ta det imorgon ist. :)

carrol ringde mig idag och frågade om jag ville följa med till sthlm den 2 okt.
ska dit och bli fotad på nått ställe. bli sminkad och fixad, men man skulle ta med 3 ombyten.
kan bli riktigt kul! så tar vi en sväng på stan sen innan hemfärden. :)

nu ska jag återgå till tvätten..
PUSS



hon bugar för kungen! (mig ;b)


tisdag

vaknade för ett tag sen. ska iväg och luncha med amanda snart så måste göra mig klar nu.
har världens magvärk. knapra lite ipren så går det nog över .. får vi hoppas.

nu måste jag skyynda mig. puss


min bebis! :)

min älskling


onsdag

kom hem till henke alldeles nyss.
han körde hem mig till mamma innan han åkte till jobbet. så där har jag vart idag o hållt kitty sällskap och läst några sidor i körkortsboken.
sen när mamma och dom kom hem så drog hon och jag ut och körde en sväng med.
gick jätte bra idag. framsteg!
men i början höll jag på att skratta ihjäl mig. för vi tränade på att starta i uppförsbacke.
och jag fattade fel när hon förklarade, så det blev lite fel. men kul var det ialf.
hoppas att det inte var för många som såg det bara. ;D

nu ska jag kolla på¨idol!
hörs, pöss



måndag

i helgen var jag ju som sagt i stugan. riktigt skönt att bara ta det lungt och umgås med familjen. tjänade lite pengar oxå på att göra en grovstädning i backes nya lastbil. den var INTE ren kan jag tala om. sen har jag pluggat en del med körkortet oxå. :)
och lilla kitty sov med mig båda nätterna. så mysigt så. att man kan bli så kär i en lite krabat. haha, världens sötaste är hon ialf. :)

idag när vi vaknade åkte vi och hämtade hem henkes mamma och pappa från tåget i gävle. för dom har kommit hem från singapore nu. efter att vi kört dom åkte vi och köpte met och sen hemm till mig och käka och så höll jag litte kitty sällskap. tycker lite synd om henne om hon ska vara ensam en hel dag när dom andra jobbar. så är jag ledig åker jag nog hem någon timma och myser med henne.
jag och bella skulle ha gått till körskolan. men jag känner mig inte så pigg. snorar som en tok och har lite huvudvärk. och sen hade jag inte mina körskoleböcker heller. så jag skippade det.

imorgon ska jag jobba. 16-22.15. så då missar jag idol :S men får väl se på reprisen ist då eller på datorn kanske.

nu ska jag ta och käka o kolla på tv och vänta på att hjärtat mitt slutar jobbet.
PUSS


torsdag

senaste dagarna har det inte hänt speciellt mkt. jobbade igår och ska jobba idag också. har pluggat en del till körkortet. men det är så tråkigt att läsa, så det tar sin lilla tid att ta sig genom sidorna, man ska ju få n det i hivuet oxå.. idag ska mamma åka och hämta lilla kattungen med. så ikväll efter jobbet måste jag åka hem och mysa lite med den ;D

i helgen ska jag åka till stugan med familjen. skönt att ta det ugnt en hel helg. och jag ska plugga plugga plugga!! :)

nu måste jag göra mig klar o sen pallra mig till maxi. puss!


henke <3


true blood

har fastnat för den här serien. så himla bra. rekomenderas verkligen! :)














I wanna do bad things with you. When you came in the air went out. And every shadow filled up with doubt. I don't know who you think you are, But before the night is through, I wanna do bad things with you. I'm the kind to sit up in his room. Heart sick an' eyes filled up with blue. I don't know what you've done to me, But I know this much is true: I wanna do bad things with you. When you came in the air went out. And all those shadows there are filled up with doubt. I don't know who you think you are, But before the night is through, I wanna do bad things with you. I wanna do real bad things with you. Ow, ooh. I don't know what you've done to me, But I know this much is true: I wanna do bad things with you. I wanna do real bad things with you

måndag

i fredags var vi på greenoranges release party. var trevligt men gick hem ganska tidigt och det blev lugnt för min del. sen i lördags var vi först hem till mig o käkade med familjen sen så tog jag bussen till gävle med bella och åkte hem lokalen där jaana hade sin 20 års fest. var int så jätte mkt folk, men det var kul att träffa både jaana och letti. blir ju inte så ofta. men får försöka styra upp någon klassfest eller nått så man får träffa alla. det skulle vara riktigt kul :)

igår blev det en riktig slappdag. gjorde nog inget annat än att ligga och kolla på tv och käka typ haha. eller jag målade på en omgång till på mina projekt o läste lite i körkortsboken. sen kom mitt hjärta och sov här med mig inatt.

idag vet jag inte riktigt vad som sker. ska nog ialf iväg och träna med mamma runt 6 tiden. det behövs kan jag säga. jobbigt att ta sig iväg. men skönt efteråt :)

 



igår fick jag nämligen reda på att mamma och backe ska gifta sig i sommar :) jättekul! så ett stort grattis till dom :D 


torsdag

var ut och övningskörde igår. var på en grusplan och tränade på kopplingen. gick så bra så vi tog och körde boviksvägen - vilket också gick jättebra! :) jag och mamma drog sen ut och goggade (gå snabbt/springa) från trebo till hedåsen och sen tillbax. svettigt blev det. men gud så skönt det är när man kommer hem igen, och känner att man gjort något bra :)

när henke slutade jobbet kom han och hämtade mig så åkte vi ut till årsunda och hälsade på hans mamma och pappa en sväng. hans mamma visade alla blommor  vi ska vattna nu när dom åker till singapore. (det är inte EN blomma kan jag säga :p) ganska avis. jag vill oxå åka. men jag får vänta tills i vinter. :)

nu sitter jag och kollar på tv. har precis städat klert henkes lägenhet. dammat lite, dammsugit och städat lite inne på toan.

vet inte vad jag ska göra idag. det visar sig väl :)

pussdå

solen i ögonen på kolmården :)


onsdag

igår innan jag började jobba så var jag ju som sagt till körkolan. så nu har jag fått ett schema på alla dagar och tider på dom 2½ veckorna det ska ta. om jag klarar det. blir en hel del pluggande kan jag säga. men fick med böcker redan igår. så kan börja läsa lite innan oxå. om mitt snälla hjärta har brännt utt nått körkortsprogram från datorn till mig som jag oxå kan träna på.
sen var det ju det där med körningen. jag har ju inte kört nått typ... så vill nog köra en del innan jag börjar på skolan. får se om mamma min har tid ikväll?
kul ska det bli ialf. :D
så när jag får kortet vill jag komma och hälsa på dig nadja :D

nu är nu, och jag ligger på soffan hemma hos henke och väntar på att mamma ska komma och hämta mig. ska hem och tvätta lite och så tänkte jag. ska nog plocka och rensa lite bland alla saker hemma så jag får nån ordning och blir nöjd nån gång :)
tror också att mina kort som jag har framkallat har kommit med posten idag, så dom vill jag ju hem och se :D

pussdå!



bamse i mitt hjärta ;) haha


<3


RSS 2.0