....

fy vilka hektiska dagar det här har vart. riktigt jobbigt. har vart folk hela tiden på jobbet. så jag känner mig helt slut i kroppen. usch! men nu är det skönt att det är över ett tag ialf :)

imorgon är det julafton.. känner inte alls för det, lika som dom sista åren. men man måste väl. fast ganska kul o träffa pappa o dom ändå :) haidi o dom kommer även hit imorgon så det blir kul det med.

på torsdag ska jag till michan på förfest/inflyttningsfest. sen blir det lobby. blir nog himla kul det :)

jag måste nog gå o sova snart om jag ska orka upp o vara trevlig imorgon. haha.

pussdå

nattvandrare

igår efter jobbet tog jag bussen hem till carrol o började slå in paket. var kul i början, men blev himla jobbigt när det är så himla många paket o slå in. vi käkade lite julmat o drack lite glögg. MYS! när vi var klar med paketen åkte vi in till sandviken med nadja, klockan var då runt 1 tiden. hon släppte av oss vid 8an. var inget vidare där så vi gick ett varv runt på stan. träffade på en väldigt full, men rolig (!) frejja. :p gick sen tillbaka till 8an för att möta upp amanda o sen tog vi en runda på stan igen. bestämde oss även för att gå till forsbacka sen. var väl mest en rolig ide först, men vi gjordet! haha. VI GICK TILL FORSBACKA FRÅN SANDVIKEN :D det tog typ 1 ½ timma typ. himla fort tycker. men det kanske kan ha med att vi kacklade nå hemskt efter vägen. väldigt skönt att prata av sig, då somnar man gott sen ;) haha. när vi kom hem till carrol var väl klockan halv 4 på morgonen. käkade lite o sen sov vi.

idag åkte jag till arbetsförmedlingen, skulle vara där på möte. men det kändes som att jag gick dit helt i onödan. men men. gick sen o käkade med nina medans jag väntade på amanda. amanda kom efter en stund o vi tog bussen in till valbo. la undan lite kläder som jag ska få :)

åkte sen hem o här sitter jag nu o degar ..



;)



barnvakt

hej mister t-shirtbränna!


idag har jag vart barnvakt. blev väckt vid 7 tiden typ. men tog ungarna o gick o la mig i mammas säng o satte på tvn där så dom kunde kolla o jag kunde halvsova en stund till. vild halv 9 typ gick vi upp o gjorde frukost. sen har dom vart igång heeela tiden. jag ska nog aldrig skaffa barn. :p haha. vid 1 kom mamma hem igen o gjorde käk. så nu får jag vara för mig själv ett tag :) jag funderade på om jag skulle gå ut o gå en sväng. men jag måste bara hitta nån o gå med, för det är inte lika kul själv.

imorgon ska jag jobba i fisken 10-20.
ledig torsdag
jobbar fredag o lördag
ledig söndag
jobbar måndag o tisdag.

så jag o amanda funderar om vi ska hitta på nått skoj på lördag. det visar sig :)

snart är det jul, o jag gillar't inte!


;)

.....


                                       

igår var jag himla seg .. lång fram på eftermiddag/kvällen. men sen tog jag mig i kragen o hoppade in i duschen o gjorde mig klar. gick hem till amandas mormor o hämtade upp amanda. sen pallrade vi oss hem till max, där vi skulle möta upp jennifer o nadja. dom var full. :p jag o amanda satt o spelade kort med mange medans dom andra drack sig full. för vi var duktiga o var nykter. eller ja drack kanske 3 öl den kvällen eller nått.. efter ett tag begav vi oss ner på stan. gick förbi 8ball en snabbis. men där var det inte så värst mkt folk så vi gick till lobby ist. var faktiskt kul o vara nykter ändå o se hur alla fulla människor betedde sig ;) haha. roligaste var nog på sibylla när en kompis till amanda har toapapper som hänger ut ur brallan ibak o nästan ner i backen. ;D hahaha. har nog inte skrattat så mkt på länge! skrattar lika mkt varje gång jag ska berätta det för ngn oxå. för det såg så himla fult ut. o jag kan ju tänka mig hur mkt hon skämdes där bland allt folk :p blev uppe ganska länge igår. o idag jobbade jag. började halv 12, så var ganska slut imorse när jag åkte till jobbet. men sen när man väl kom igång så gick det bra :)


;)

...

millencolin i onsdags var riktigt kul :) haha. hade nog lite för kul tror jag. det kändes igår kan jag tala om! skulle egentligen åkt till pappa eller gått på lucia på dagis. men gjorde inte nått av det. låg bara hemma o latade.

idag ska jag åka till pappa ist. tar kvart i bussen ner på stan så hämtar han upp mig. sen ikväll ska jag umgås med amanda o hennes kusin var det tänkt..

nu lär jag skynda! pussdå!

millencolin

idag ska jag o amanda på millencolin. ska ner o hämta biljetterna vid halv 4. o sen ska jag hem o göra mig klar oså. ska förfesta hemma hos anki :) blir nog himla kul det! wei!

igår gjorde jag inte mkt alls. kollade typ bara på tv eller satt vid datorn.
eller jag målade en vägg nere i källaren oxå :) men det lär nog målas minst en gång till ialf.
blir nog bra när det är klart :)
jag kollade på dokumentären om britney spears igår med. alla har sagt att den var så bra, så jag var tvungen att se den jag med. och den var bra :)

nu ska jag göra mig klar för att åka ner på stan om ett tag.
tjing!



......

sov ju kvar hos bella som sagt. hon åkte o jobbade vid 2 o jag väntade på att morfar skulle komma o hämta mig. så var med johanna ett tag. vid 4 kom morfar o skjutsade hem mig. har precis smällt i mig spagetti o köttfärssås. o har städat lite, men dedt gick inge bra för jag fastnade här ist. :p får ta resten lite senare .. kanske .. eller imorgon .. äh, det visar sig.

ikväll är det ialf 90210 och the secret life of the american teenager, fast jag vet inte om jag tycker den sista serien var så bra. men jag tänker ge det en ny chans idag. har ändå inget liv! ;b hah

tack o hej, feta grej!


studentkryssingen - jag o nina. sen är bara frågan vart dom andra 2 kom ifrån? ;)


öl

i fredags var jag hemma hos carrol medans hon jobbade med asp. vid 12 kom carrol hem. och då åkte hon jag o åhlle in till sandviken hem till rönnlund där thompen oxå var. satt o drack lite öl o snackade. sen vid 5 tiden typ kom nadja o hämtade oss så åkte vi hem till carrol o gjorde mat o gick sen o lade oss.

igår vaknade jag vid 2. fick lite panik eftersom jag lovat jennifer att jag skulle fixa alkohol från bolaget. det sket sig så det fick bli smuggel ist. tog 20 i 6 bussen in till stan o jennifer mötte mig vid bussen. gick hem till henne o började dricka öl o snacka skit typ :p efter ett tag kom bella dit med. tog halv 11 bussen till sandviken o gick direkt till lobby. där inne mötte vi upp johanna, danne o jocke. o lite senare ändå kom nadja oxå dit. hade kul :) tog taxi till forsbacka igen o gick hem till johanna o sov.

idag har jag inte rört mig allt för mkt. har vart ganska sliten. legat o kollat på film o tv hela dagen. fast nu är jag hemma hos bella, och blir kvar här över natten. men imorgon ska jag hem igen  ialf. måste städa o tvätta.. hua!

kort från igår .


tatuering!

nu är det dax för tatuering. ska ner till tatueraren imorgon som udo hade pratat med om tid i januari. tror jag ska vänta med den tatueringen ja hade tänkt mig o göra en annan. vi får se hur det blir. udo lovade ju mig en tatuering förrförra sommaren. så nu är det dags. kul kul :)

idag har jag inte varit nå pigg alls. helt slut i kroppen o huvudvärk. men det har börjat gå över lite nu ialf. har fått lite tvätt gjord ialf :)

har blivit uppsatt på schema nu innan jul så det är himla bra! ska bara vara i fisken. så eftersomjag ska jobba så blir det inte att åka till finspång under julen. ska fira den hos pappa i år.

nu är pausen slut på desperate, så HOJ!!


RSS 2.0