........

jag vaknade runt 12 idag. bra att telefonen ringde och väckte mig. för jag har börjat sova fööör länge på dagarna nu. men det har väl med att göra att jag inte kan sova ordentligt på nätterna. henkes mamma ringde ialf och väckte mig och vi bestämde att vi skulle åka runt 20.30-21.00 imorgon och hämta honom på arlanda. har vart väldigt tomt utan han här hemma dom här 2 veckorna. men kul har jag haft med nattis o/co :D haha.

på fredag är det löning. men den kommer jag inte få se mkt av.. :/ har saker att betala och sen måste den gå till resan till gran canaria 19 maj. har ju vart så korkad att jag inte sparat nått till den än.
men jag har väl bara mig själv att skylla.. måste lära mig att hantera pengar och spara dom. är en riktig slösa. och oftast vet jag inte vad jag har lagt pengarna på ens..

hörde att nadja skulle flytta hem. eller jag läste det. och det gillar vi starkt!
hon skulle även komma hem nu under helgen så det blir kul :)

nu ska jag snart ta och göra mig klar. ska möta nattis nere på stan vid 3 så ska vi göra lite ärenden. sen ska jag iväg och jobba. 17.45-22.15.

lillasyster

så gulligt och så korkat.

allis (snart 6 år) har fått en fotvårta och elsa (snart 4) är helt förtvivlad. hon bara grinade ocg grinade för hon ville minsann också ha en. vill ju vara lika allis såklart! hon bad sin pappa att åka till affären och köpa en sån till henne.

sen igår så berättade hon för mig om det här med döden. elsa alltså. att storasystrar dör. men det gör inte mamma eller pappa. hmm ? i hennes värd kanske.

är man korkad så är man. inte mig hon är lik ialf. (?) haha.

helgen satte sina spår. på många olika sätt. haha
jag är blåslagen. uppskrapad och blåmärken över hela mig.
man får nog skylla sig själv. kanske.....


jag har blivit lite sjuk med tror jag. täppt i snoken och ont i halsen. jag gissar på att det är nattis som smittat, :P

nu till helgen blir det nog åka på mc träff i bollnäs. har inte bestämt mig än, men det skulle vara kul ialf :)

bilder



jobbjobbjobb

nu har det vart en hel del jobb. och det behövs verkligen så man får lite slantar tills i sommar.
kom nyss till nattis från jobbet. jag ska tydligen vara "hennes" ett tag nu :P man vågar väl inte säga nått annat om det, så jag hänger på ;) har inte haft något att berätta. och inte har jag orkat lägga in några kort heller. men det kommer väl det o..


imorgon blir det jobb. 7.30-12. tänkte åka till stugan ett tag då. men blir nog inte så ändå.
ska träffa amanda en sväng med var det sagt.


Henke har åkt till japan i 2 veckor och bråka på japanerna åt mig. enbart därför. inte för att han själv ville dit och semestra. inte alls!

.....

har kikat på 2 bra filmer dom här dagarna. män som hatar kvinnor och taken. den första såg vi på bio. har även beställt linser. jag och nattis. typ som om vi bytte ögon. eller färg ialf. fick hem mitt efterlängtade spel idag. så nu blir det spela bubsy ikväll! som jag har längtat!

har fått en liten kusin nu i söndags. en liten tjej blev det, eden ska hon heta. ovanligt, men gulligt.




sen har vi lite bilder från helgen oxå ..

lysrös i näsan är den nya "flugan"

...och jag ville inte vara med på kort.


RSS 2.0