kalas

i fredags när jag o carrol vaknade åkte vi in till gävle för rättegången. fast jag satt bara i väntrummet för att vänta på att dom skulle bli klar .. efter den så åkte vi ner på stan o kikade lite i affärer o sen käkade vi lite. kinamat, hur gott som helst :) sen släppte danne av oss i valbo. gick o handlade lite smått. sen blev det hem till henne o göra sig klar. gick på en fest i forsbacka men åkte sen till sandviken o gick på 8ball. blev nog lite väl mkt för både mig och hon skulle jag tro. träffade massa folk där ialf. sov hmma hos carrol.
lördagen blev det fest igen. hemma hos åhlle, för han hade fyllt år. det var kul. då var även nadja med :) åkte till sandviken då med. men innan tog vi en sväng förbi pizzan o träffade massa "forsbacka godingar" :p gick på 8ball då med, men sen drog jag o nadja till lobby. inge kul där inne... innan vi åkte hem gick vi till sibylla o köpte mat o sen skjutsade johan o dom hem oss 2.  väldigt snällt!
jag har även skadat mig. på mitt finger. har jätte ont. ett himla djupt köttigt sår! :o tror nadja har tröttnat lite på det. :p haha

idag ska jag anmäla mig till möte på arbetsförmedlingen om möte osånt. måste ta tag i det där.. måste även prata om o stämpla osv..det blir nog bra. måste hitta dom där jäkla papprena oxå.

blir lite kalas hemma oxå för bror min har fyllt 15 nu. :) grattis grattis!

pussdå!

.....

idag har jag jobbat som sagt. har gått bra och dagen gick ganska fort. var en hel del folk så det var väl det som gjorde att dagen gick så fort. efter jobbet åkte jag till carrol. vi gick ut o gick i en timma. hur skönt som helst! jag måste börja ta tag i lite träning tror jag. farmor gnäller på mig att jag ska börja träna ryggen ialf eftersom jag får så ont i den när jag jobbar. :/  vi gick o pratade hela tiden när vi var ute ialf. o nu har vi STORA planer på gång, så jag hoppas verkligen i får ihop det så att det går som vi planerat. det måste det! så det blir ingen dator som jag hade tänkt. mamma är snäll som skulle snacka med nån snubbe som ska kolla o försöka fixa min dator som krånglar med mig hela tiden. nu ska jag nog sova snart så man orkar upp skapligt imorgon.

vi blir hämtade runt ett tror jag det var, o då ska vi in till gävle, sen ska vi till valbo en sväng o kika, sen hem till mig o hämta kläder o stuff. sen blir det forsbacka igen o ska ha en helkväll ihop. alldeles för länge sedan det hände nu faktiskt.

bella var rätt bråkig inatt annars ;) haha. så jag bytte rum :D <3
pussdå!

 
haha, gamla bilder :p

jobbajobba

igår fick jag jobba vilket var himla bra eftersom jag kommer få en himla dålig lön i oktober antagligen. idag har jag vart o plockat svamp med carrol, hittade mkt men det var så fruktansvärt jobbigt med alla myggen som vägrade ge sig. hon hade med sig sin hund med :) efter att vi plockat ett tag gick vi hem till hennes morbror en stund o sen körde hennes kusin hem oss. då blev det pizza med asp oxå. dom ringde från jobbet idag igen, så imorrn ska jag jobba ett långt pass. ska även försöka ta mig in till valbo o köpa en bärbar... men vi får se..

nu ska jag sova så jag orkar uoo till jobbet imorgon.
PUSSDÅ!!

.....

ligger hemma hos bella fortfarande. väntar på att mamma ska komma o hämta mig. så ska jag städa lite oså täänkte jag. bara ta det lugnt. imorgon ska jag nog ta och börja måla lite i mitt nya rum. golvet börjar bli klart så jag vill skynda mig med väggarna så jag kan flytta in där snart :) sen kanske bella skulle komma förbi en sväng med..

igår gjorde vi inte alls mkt, låg bara o kollade på tv o åt massa skräp mat typ :p

nu ska jag kolla på tv en stund. hejs!

........

nu är vi igång. har gjort oss klara precis. hjälpte bella klar med sitt hår precis. sen nu så är det sing star för fulla muggar. men jag gillar det inte så mkt. men sen körde jag "johnny cash - ring of fire" mot nadja. gissa vem som vann då? jag är kanske bäst ;) haha, inte! vi ska ta 20 i 11 bussen in till stan lät det som ialf :)

nu ska vi dricka vidare, pussdå!

partey

inatt har jag inte sovit någe vidare faktiskt. drömt massa konstiga drömmar. skit skumt!
kom nyss hem till bella igen efter att vi följde med jennifer till sandviken o köpte löshår till henne. jätte kul o träffa henne igen fast det inte blev så länge. saknar henne här i trakterna :p men nu ska hon ju flytta tillbaka hit igen så det är kul :)
käkade lite korvstroganoff o ris nyss, och nu är bella i duschen o sen är det min tur. efter det ska vi pallra oss hem till nadja o göra oss klara inför kvällens bravader! ska förfesta där, sen drar vi in till gävle. lutar åt att vi går ut på slick ..




krash bang krock!

igår var vi ut o plockade svamp igen. men den här gången var oxå carrol och hennes hund med. :) en väldigt liten söt sak. hittade hur m mkt svamp som helst! åkte sen hem till bella o rensade massa. sen gjorde vi inte så mkt mer. eller .. på natten satt jag o bella o gjorde jätte roliga filmer :D haha. satt o as garvade in på småtimmarna ;) åt även en himla god maräng swisch (stavning?)

idag har vi suttit o rensat svamp hur läge som helst kändes det som ialf. usch, börjar bli drygt men det är inte så mkt kvar nu ialf, så det är skönt. åkte in till valbo för att gå på bolaget. nadja körde. gick nog lite fört i kurvan o var lite för halt. så helt plötsligt satt vi i räcket :p haha. ganska fult! men det gick bra :) sen vidare hem till mig o hämta kläder o smink oså. vidare hem till nadja o käkade o har duttit där o degat tills nu.

imorrn blir det party!
HEJS!



hahaha, så ful. ser ut som värsta häng pattarna XD
riktigt kul hade vi med hennes webcam ;D


svampar oxå!

igår åkte jag hem från joonas o direkt hem till nina. kollade på wall-e, kass film! pinade mig igenom den medans nina somnade. :p sov kvar där. vaknade vid halv 2, pratade med bella så bestämde vi att åka o plocka svamp med nadja. åkte ut vid kalltjärn. hittade jätte mkt lär jag säga. och jag var bäst såklart! :) efter det stannade vi till hos åsa o björn o käkade blåbärspaj! mums!  sen till forsbacka o rensa all svamp som tog sin lilla tid. åkte även till maxi o handlade snacks :P o nu sitter vi i sängen o kollar på tv typ :)

pussdå!

väsby

hejhopp.
nu sitter jag hemma hos joonas o väntar på att han ska komma hem igen. har nyss duschat o gjort mig klar. har ingen aning om vad som händer idag faktist. han pratade lite om alkohol, men det visar sig senare.
idag har jag oxå kollat på sex and the city filmen för första gången. och jag tyckte faktist den var helt okej :)

tog halv 5 tåget hit igår. var framme tio över 6 o då kom han o hämtade mig. han släppte i stort sett av mig hemma hos han medans han skulle iväg med hans kompis o hämta en båt. medans jag väntade så kollade jag på dom nyaste gossip girl avsnitten. då blev man torsk på det igen då! haha. ;D sen kikade vi på en film. get smart tror jag den hette. ganska rolig faktist. sen blev det inte så mkt mer än så.
har sovit dåigt inatt, har vart ett himla oljud kan jag säga. haha :p

skulle vara bra om nina var här så vi kunde ta våran tripp till sigma o köpa mat som vi brukar. haha :D

nu ska jag kika på tv.
PUSSDÅ!


dudududu .... batman!

igår åkte jag ner på stan till nina. gick till arbetsförmedlingen o fixade lite grejer. skulle boka ett möte. men inget som passade. så det får vänta en stund. sen gick vi hem till nina och hämtade pengar till henne så tog vi 18.00 bussen in till gävle.  gick på min älskade thai restaurang o käkade. hur gott som helst. kyckling med rödcurry, kokosmjölk och bambuskott! mumma! sen gick vi till mcdonald för att fördröja tiden lite. köpte glass o satt och pratade. gjorde även en musikvideo med oss som blev kanske hur bäst ssom helst! hahaha! klockan blev runt halv 9 och vi började dra oss mot bion. vi köpte biljetter till Batman - the dark knight! ruggigt bra film. den bärsta jag sett på länge faktiskt! när filmen var slut gick vi ut o mötte upp dennis som klrde oss hem. men först stannade vi o forsbacka o lämna en jacka. men när vi skulle därifrån startade inte bilen. så jag fick visa mina hästkrafter, och då mitt gott folk funkade bilen igen ;D haha.


vilken helg!

i fredags blev det lite fest. jag och nina gick hem till desiree till halv 8 typ där sofia oxå var. drack ett glas vin sen tig vi halv 8 bussen in till stan och gick hem till matte. även kallad johan enligt mig ialf. :p tror han inte tyckte om det riktigt. haha. bella ringde och var lite sugen på att följa med ut hon oxå. så hon kom in till stan hon med. gick till krogen runt tolv tiden tror jag det var. blev slick! skönt att vi fick smita före kön. :) var helt okej inne där - inget speciellt som hände. blev lite krångel med att komma hem så jag tog bussen med bella för att nina och sofia skulle få plats att åka med i skjutsen hem. men när jag sitter på bussen ringer teve o säger att dom stannade kvar i gävle. så jag hoppade av bussen i valbo o åkte med dom i bilen till sandviken ist. vi släppte av desiree o limpan hemma hos dom o sen pratade jag med nina o hon var på resecentrum så vi åkte och hämtade upp dom. åkte till sibylla och köpte mat och sen körde han hem mig, :)




i lördags tog vi tåget halv 7 tror jag det var till uoosala. nina och sofia var lite sega sen gårdagen. men jag mådde prima! adde och niklas kom o mötte oss på stationen. tog bussen hem till adde och började pimpla på en gång! blev en hel del ölspel. det var kul :) fniss!! vi gick sen på people. jag och sofia gjorde en fuling med alkoholen :p hehe. vi dansade lite på slutet där minns jag. och jag brukar INTE dansa! full och glad var jag ialf. sen gick jag sofia o niklas o köpte mat. ville ha en stark en. och DET fick jag kan jag lova. niklas fick till och med hicka av den tydligen för den var så stark, haha. sen tog vi taxin hem till adde. där fortsatte efterfesten. haha. eller ja .. alla somnade förutom jag o nina. vi fortsatte dricka massa vin till 7 på morgonen. nina vart kanon full och ramlade över addes hägtalare som for i backen. jag jätte snabb att få upp den igen. men tydligen stog den fel på morgonen efter så det märkte han. haha. sen kräktes hon i handfatet. det märkte han med på morgonen efter. så där fick hon stå och skura med. hon hade oxå svårt att beh¨ålla kläderna på . så där sprang hon i en filt som hon hade svårt att hålla på sig. så man fick väl se mer än vad man önskat om man säger så.. haha. mitt blogginlägg från den natten är väl lite si sådär. men jag får inte ta bort det för en viss nina.

igår mådde jag verkligen pyton. köpte en asgod pasta i uppsala. men det kunde jag bara ta 2 tuggor av typ. annars skulle det komma upp igen så det var ju lite surt. vi hade tänkt att våldgästa adde igen. det tror jag han skulle uppskatta efter den efterfesten :p haha. han var nog inte himla lycklig över att ha bjudit dit nina precis. haha. nädå. han saknar oss nog väldigt mkt. kanske så mkt att han skaffar en bil till sitt körkort som han har. ;D haha







uppsala med nina o sofia

tjolahopp!
klockan är inte så mkt att hurra så mkt för just nu.. jag sitter här i uppsala i addes lägenhet och försöker bli lite trött. men funkar det tror ni? ICKE! jag blir galen. har suttit här i nåra timmar nu. men ingen skillnad. nina har vart snäll och gjort miig sällis ibland :D kvällen var helt okej idag faktiskt.

vi kom fram vid 19.40 tror jag. tog bussen hem till adde. körde öl spel. blev glad. massa gojja (som jag egentligen borde hoppat över) sen ännu mer gojja. gick till people. var helt okej där inne :) vi tjejer kan allt. och då menar jag ALLT ;D

 tog taxi hem till adde sen. tror alla somnade i stort sett på en gång utom jag o nina. men hon vaknade ganska snart ändå. :b

har haft en helt okej helg med ett par toppen tjejer ......vid namn NINA och SOFIA ..... THNX!

nu blir det musik igen o sno ninas täcke tillbax till mig ;p haha.
PUSSDÅ!!

körsbär med nina!

åkte ner på stan idag o mötte nina. gjorde lite ärenden o sen gick vi o käkade thaimat :) sen promenerade vi hem till nina och hämtade hennes sova över grejer eftersom hon inte kan sova hemma. hon har nämligen blivit allergisk mot nils. vi tog bussen hem till mig efter det. och här har vi suttit o kollat på tv, käkat godis o körsbär som vi gick och köpte på ica. körsbär kan vara farligt ibland! det vet nina!
nina ligger och pratar med per i telefonen och jag sitter här o lallar bara. kollar lite på sex and the city emellanåt oxå. blir nog några avsnitt av vänner sen för att fördröja tiden lite och för att man ska kunna bli lite trött.

imorgon blir det utgång i gävle med nina, sofia och kanske isabelle? så det blir nog kalas det! :)

vi har skrämt en skalbagge idag! hejs!


Utkast: igår var ...

igår var en irriterande dag. kände mig ur form helt. det mesta som kom ur min mun var nog gnäll. men sen bestämde jag o mamma att vi skulle på bio o ta en tripp till valbo o kolla lite snabbt. men backe kom hem så sent så vi hann vara i valbo en halv timma bara. gick in på wear it. både jag o mamma handlade. jag köpte 2 pa nya jeans. så nu har jag köpt 5 par nya jeans på ganska kort tid, så jag klarar mig ganska bra på den fronten ett tag skulle jag tro. så nu är det tröjor o t-shirtar jag vill ha. :) men det får nog bli till nästa lön. måste spara lite på pengarna. vi gick ialf på mamma mia. faktist ganska bra film ändå. men dom sjöng nog lite för mkt för min del ;p

idag har jag vart ner på arbetsförmedlingen o pratat lite. ska skriva in mig osånt o sen gå på nått möte om ett tag. känns inge bra att bara jobba extra. man vet lixom inte alls när man ska jobba. lite svårt att planera saker. för dom kan ringa när som helst och vill att man ska hoppa in. och man vet heller inte hur mkt pengar man kommer ha nästa månad osv.. jaja. medans jag väntade på att mamma skulle komma o hämta mig köpte nya nagelack till fransk manikyr oså en mörkbrun kajal oxå. så nu är det sluthandlat för min del :p

imorrn kommer nina hem ialf. :) och i helgen blir det antagligen utgång för oss. länge sen vi festade ihop nu tycker jag :p haha.

pussdå!



karatefylla på  studentkryssningen :)


:)

idag har jag vart ledig. har bara vart hemma. gjorde mat nyss. spagetti o köttfärssås. :) jag o mamsen ska antagligen åka in till valbo om ett tag, blev så sugen på att göra av med lite pengar, så vi får väl se om jag hittar nått kul. ska kanske följa med mamma på bio med. men det vet vi heller inte om det blir av. det får vi se senare. nu ska jag gå och dammsuga lite och sen ta och hoppa in i duschen.


RSS 2.0