tisdag

igår fick jag ihop min nya datastol ialf. men men den ska gunga o sånt, men det har jag inte fått snits på än. men har inte orkat angagera mig så mkt heller. praktiken rullar på. går faktiskt bra. har gjort massa massa smörgåstårtor o räkmackor o sånt. och idag smakade jag på en syltlök för första gången. vilket jag gillade :)  min klänning kom hem idag med posten. men det var alldeles för mkt kjol på den så jag sak skicka tillbax den o ge mig ut på jakt efter en ny. vet ju på ett ungefär hur jag vill att det ska se ut, men hitta dock ingen sån. så det är bara att leta vidare .. ska mäta ett skärp snart så att jag kan ringa till faror o säga hur stort det ska vara. för hon ska köpa ett nitskärp åt mig, men mäste veta vilken av storlekarna jag ska ha bara.


imorgon är det fest. direkt efter praktiken ska jag gå o sola, ska försöka bli lite brun nu tills studenten. (har svårt att bli brun) sen efter det blir det hem till carro o göra sig iordning o ta en kall öl i solen. för jag har ialf beställt fint väder imorrn, så hoppas det blir det med :) sen kan det bli så att vi åker till sala på rousing då på kvällen. skulle vara kul. samma som förra året. men det visar sig .. annars hittar vi nog på ngt annat kul.

tänkte snart gå in o ringa till monia o se hur det blir imorgon med sala o det. skulle vilja veta vilka mer som ska dit?

hörs. puss!


massa tok

i fredags hände det massa konstiga saker kan jag ju börja med att säga.. har sovit i forsbacka hela helgen. igår blev det bara lugnt med grillning med bella o nadja. mysigt! gick o lade oss tidigt. runt 22 tiden då nadja åkte hem. sen idag när jag kom hem så hittade jag min keps hängandes på min granes buske. haha som jag hade letat efter den. frågan är bara hur i h*lvte den hamnade där .. (?) skumt det där.

sen idag så har jag vart hemma o kollat på tv o film. bara segat på soffan o här vid datorn. o min stol har gått sönder ännu mer. så nu måste det köpas en ny. sen har jag vart ut o övningskört med mamma. gick väl sådär, men gud vad vi har skrattat! :) haha. har lite problem med den där förbannad kopplingen när jag ska komma iväg. annars funkar det bra. sen så när jag kom hem så ringde sara så kom hon hit, så gick vi en promenad på runt 40 min en timma. riktigt skönt! såg massa massa grodor. :p

imorgon tänkte jag ta o börja packa lite granna så man inte får allt i sista stund. för det är inte så kul. sen rensa ut garderoben skulle behövas det med, så vi får väl se vad jag hinner med. en promenix skulle jag o sara oxå kanske ta. :)

men nu ska jag ta o hoppa i säng. vi hörs. puss


nu bär det av..

idag fick vi vårat hus sålt. så i mitten av maj flyttar vi. ska bli så skönt att få flytta igen. kul det där :) att få rensa ut alla skit saker man har samlat på sig. och att jag får ett apstort rum är ett plus oxå. med kamin i. :) och bastu brevid rummet typ. toppen!

har blivit lite ändringar från praktiken med. har vart lite krångel och så, men fick komma och prata med chefen och så. så nu imorgon börjar vi om och kämpar på :) hoppas det blir bättre ialf!

har fått reda på att båda mina fastrar + familjer antagligen kommer upp hit till min student. gud vad kul!
och fick ett mms från min faster i måndags på en bild på en studentklänning som farmor hade tittat ut åt mig. och den såg faktist fin ut. så dom ska skicka upp den hit så ska jag få prova den o se om den passar och jag vill ha den. annars skulle jag skicka tillbaka den igen.

igår var vi i sthlm med skolan på mat/bageri mässa. det var roligtroligt! massa goda saker fick man smaka på o massa saker hem fick man oxå. :p haha. gud vad vi sprang omkring. fniss. o sen såg vi massa "kändisar" haha. bl.a bert karlsson och staffan ling (?) han som hade stads kampen. o några till. vi åkte hem kl 4 igen så det var en lång dag. eftersom vi åkte från gävle vid halv 8. på vägen hem i bussen var rätt kul när jaana o helena o letti fulade lite :p

och jag har gjort bort mig igen. så jag vill bara säga förlåt till dom jag var lite vrong mot i helgen. skulle kanske ha stannat kvar och pratat klart om det ist för att dra. men jag håller fast vid lite av det jag sa. men hoppas att det inte gjorde större skada mellan oss?

och carrol, saknar våra gamla tider. det är inte alls på samma sätt längre. men jag älskar dig ändå. miss u!

sitter o kollar på joey nu. o sen blir det inga mödrar, vänner, oså ska jag kolla om frusna män söker kärlek är nå kul :p o sen är det top model o sen kanske nått mer roligt. det märks. men kvällen är fullspäckad ialf. :)

idag började mitt nya liv med. får se bara hur länge det håller i sig den här gången. jag o bella :) haha

filmjölk

praktik idag. har gått bra. dagen började med att någon var lite hårdhänt när dom skulle ta filmjölk så den som var längst bak ramlade i backen o sprack så det var filmjölk överallt typ. kändes det som ialf :P så där fick jag sitta o torka o krypa på alla 4 i hundra år typ. hua! på lunchen gick jag o bella till dollar.jag köpte såna dära skydd till platterna på spisen. 20kr, så det var ju inte så mtk. o var väl kanske inte dom snyggaste heller. men dom duger ialf. men kom på sen när vi kom ut att varför skulle jag köpa dom egentligen? för vi ska ju kanske flytta o då har jag ju inget eget kök. :p haha. men får väl para dom tills jag flyttar då :b hehe. sen slutade jag vid 4 som alla andra dagar. då kom marcus o amanda o hämtade mig så åkte vi till jensas o mötte upp jim o dom o käkade lite. jag orkade inte med massa flott så fick bli lasagne för mig. var faktiskt riktigt god + sallad till :) sen följde jag med amanda o jim o väntade när dom skulle sola. sen komniklas o körde mig till SGA för mamma var där på gympa avslutning med småtjejerna mina. :) åkte hem. o här har jag suttit o inte gjort mkt. förutom att duschat o gjort matlåda tills imorgon. snart börjar 100 höjdare o det kanske är skit kul :D

helgen var ganska kul ialf. och tur var väl att bellas väska kom till rätta tillslut :)
på onsdag ska jag göra 2 omprov i skolan. sista chansen nu. så jag måste tok plugga imorrn. o sen efter det ska jag hem till malin med carrol o andrea o gratta henne för hon fyller ju 18 hela år :D

nu tv. puss

tjoflöjt!

sitter hemma hos nadja nu med nadja, bella o tommy. trevligt trevligt. kom hit vid 6 tiden. o nu sitter vi o spelar lite kort o ölar ;) ska ta 20.50 bussen in till sandviken då vi ska till min kusin. :) länge sedan jag träffade honom nu, så det ska bli kul. sen får vi se vart kvällen bär oss ;) haha. skulle ha lekt med amanda en stund igår som jag såg fram emot eftersom jag inte träffat henne på länge men hon drog till sthlm en dag tidigare. så hoppas att vi ses i veckan ist som vi sa. :D

nä nu lär jag vara social så dom inte saknar mig allt för mkt. :b pussdå!

praktik

nu var det ett tag sen jag skrev. men har haft fullt upp känns det som :p har praktik nu på ica maxi i 7 hela veckor. och faktiskt så är det kul :) inge jobbigt alls. lite kallt ibland bara :b igår åkte jag till forsbacka för jag är kattvalt åt carrols katter medans hon är i tyskland. hon kommer hem imorgon. men vet inte vilken tid. så jag o bella tänkte att vi skulle städa hennes lägenhet o vara snäll så det är fint tills hon kommer hem. hennes mamma har vart dit med dammsugspåsar så vi kan städa :) hehe. i helgen blir det nog lite fest skulle jag tro. brukar sluta så ialf :p har lite planer. :) idag är det ialf visning på vårat hus mellan 5-7. hoppas ngn vill köpa ;D haha!

nu ska jag slänga in lite nya låtar till bella så, hörs!

sommar helg med hjärtat! ;D

i fredags efter skolan åkte jag hem till carrol så satt jag o väntade på att hon skulle sluta jobba. sen fick vi skjuts av hennes mamma in till valbo. så gick vi o kikade massa efter nått att ha till kvällen till henne. men hittade inget så blev ett par varsinna solbrillor. toksnygga :P haha. sen åkte vi hem till henne igen o satte oss på altan med nya brillorna i solen o drack öl o mös. skit skönt. kändes som om sommarn var på väg på riktigt. drack massa öl o sen åkte vi hem till rönnlund. men efter ett tag ringde nadja o var sugen på att dricka hon med. så hon kom o hämtade mig så åkte vi hem till henne. hon gjorde sig klar o sen gick vi hem till linnea. var där ett tag. o sen gick vi därifrån. jag fick inte tag på carrol så jag gick hem till bella sov ist.

på lördagen vaknade jag ganska tidigt o kunde inte somna om. bella o jag gick upp o lade oss på soffan o kollade på tv. vid 11 tiden ringde carrol ialf. vi bestämde att jag skulle köpa med mig pizza när jag skulle gå hem till henne. så vid 12 ringde jag o beställde pizza o gick hem till carrol. vi satt o fläskade ett tag. o sen så låg jag o andrea på soffan o spelade lolo. kulkul. eller ja.. hon spelade o jag satt o sa hur man skulle göra typ. :p haha! vid 4 tiden kom carrols mamma o hämtade mig, carrol o asp så åkte vi hem till carrols stuga. för jag o carrol var bjudna dit på grillning. när vi kom dit så studsade vi lite studsmatta, men min huvudvärka blev värre, så vi gick in o satte oss o jag knaprade alvedon o drack cola. sen kom tv o hämtade asp o jag o carrol o pia drack skumpa o snackade. senare gick jag o carrol o bastade. hur skönt som helst :) vi tog även ett "dopp" i sjön bland lite is o sånt mysigt. haha. det kallar jag sommarinvigning! fniss. vi bastade lite mer o sen sköljde vi av oss o gick in i stugan igen. där var det dags för mat. o jag smakade på oliver för första gången - som jag INTE tyckte om. smakade även på feta ost igen - inte gott det heller, fortfarande. men resten av maten var tok god ialf. :D sen att vi o spelade lite ölspel med pia o hennes pappa o hade trevligt. pratade massa gojja oså. vid halv 11 kom peter o macko o hämtade oss o körde till forsbacka. då hoppade jag in i duschen. o efter det kom massa folk. jag orkade verkligen inte smink mig för jag kände mig helt slut. sen ble jag äönnu mer slut efter några timmar, så åhlle kom o körde mig o nadja in till sandviken. kom hem o drog in tvn till sovrummet o somnade ganska snabbt. fy vad slut jag var!

idag vaknade jag tidigt igen av att backe höll på med trakrotn o fixade på gården. så då blev jag arg för han väckte mig. så gick in till mamma o klagade :p men dom visste inte ens att jag hade sovit hemma, så det var därför han hade börjat så tidigt. vid 12 tiden åkte jag med mamma o dom o käkade. sen hem igen o slappa lite. blev lite fika senare när backes föräldrar kom o hälsade på. sen åkte jag med mamma o handlade lite o pratade lite med farmor i telefon om en thailand resa som planeras. sen hem o här har jag bara legat o kollat på tv. o snart börjar ballar av stål. som kanske är ett helt sjukt program. men roligt!

imorgon är första dagen på praktiken som kommer vara i 7 hela veckor. blir nog toppen bra det :) hoppas jag. ska ta tag i att skriva ett CV med. för ska gå o söka ett extra jobb i veckan. men jag är så dålig på att skriva CV:n så mamsen får nog hjälpa till lite. :b

nu tv. o sen kommer det kanske ett till inlägg ikväll om en väldigt speciell person som jag har sjukt många roliga minnen med! :D <3

PUSSDÅ!

tandis

redovisningen gick väl sådär. är inte världens bästa på att redovisa men vafan! :p det går som det går. vi fick lite tårta. eller ja dom hade gjort 6 tårtor. o jag tog lite av den med halon o ett glas saft. MUMS! sn gick vi på lunch, men det var äckelmat! pyttipanna. så jag fick sitta i hundra år o peta ut dom där äckliga köttbitarna, så tog jag lite sallad med. nyttig? ;D haha. vi fick sån lång lunch så jag o jaana o bella tog en sväng ner på stan o kikade lite. o sen gick vi tillbax till skolan igen o väntade på lektion. var bara med en stund eftersom jag skulle till tandläkaren. snackade massa o planerade inför studenten o sen gjorde vi ett litet läxförhör sen drog jag mig till tandläkaren. kom dit i tid. betalade räkningn o satte mig ner en stund. sen fick jag komma in.o då var det typ en som skulle utbilda sig till specialist tandläkare som var där o skulle grejja i min käft. dröjde lite läöngre tid o jag som hade lite bråttm. men jag hann ialf till bussen som tur var :) och nu är det mindre än ett halvår kvar bara för min lilla räls :D sen åkte jag hem o har bara sovit typ. gjort en läxa ialf :)

allt hade gått bra idag när mäklaren var här ialf, så nu håller vi tummarna o hoppas!
pussdå!


skola

i morse var jag riktigt duktig och gick upp i tid. och det händer verkligen inte ofta kan jag säga. skulle åka kl 7 typ o jag gick upp typ kvart över 6 o duschade o sminkade mig, plockade undan resten av alla småsaker tills mäklaren kommer. hann käka en halv knäckemacka o sen åkte vi. tog halv 8 bussen från resecentrum. och nu sitter vi i skolan. ska ha redovisning kl 10. men vi lära komma hit till halv 9 för att förbereda skiten. men vad finns det att förbereda? när jag gör det så blir det bara fel. bättre o bara snacka på. drygaste är att 2orna är med. gosh! kl halv 2 ska jag vara hos tandläkaren oxå. ska spänna rälsen, o det gör ont efteråt! blir jobbigt att tugga. oså måste jag betala en räkning på 92:- för att jag inte kom dit sist. dumt av mig. när jag kommer hem ska jag nog försöka träna lite tror jag. men det slutar väl med att jag hamnar på soffan som vanligt. nu ska jag spela harpan! ;D hah.

pussdå!


flytt?

helgen var rolig som vanligt. skönt att vara ledig. men inte sover man ut för det inte. och den smällen tar man i veckorna ist. har inte gjort nått nyttigt alls den här veckan tror jag. typ bara sovit. eller ja, igår var jag o bella in till valbo o handlade lite. jag som inte skulle ha ngt över huvud taget. men köpte ialf ett par byxor på gina för 499:- och ett par typ ballerina skor med spänne runt vristen inne på dinsko för 179:-. och jag ska säga er att det är bra ibland att ha små fötter. hälften så billigt då oftast, eftersom man lär gå på barnavdelningen. :b så nu känner jag mig lite fattig för stunden. men jag ska nog kunna få ihop lite pengar :) snart måste jag gå o plocka ihop alla saker så det ser snyggt ut här när mäklaren kommer o knäpper dom riktiga korten. inge kul men det måste göras. hoppas det blir sålt fort! jag vill flytta nu! imorrn ska vi redovisa projetarbetet. för 3orna o 2orna. inge kul alls. jag hatar att redovisa och det gör inte saken bättre att vi inte har förberett oss nått alls heller. har planer inför helgen igen. eller ja.. vet ialf så mkt att det blir en carrol helg igen o det är inte så dumt det inte :p sen får vi se hur det slutar. men kul brukar det vara ialf :)

lite kort bara.. (: pussdå!

RSS 2.0