nu far vi!

uppe med tuppen idag känns det som fast det är helg. var upp vid 8 tiden o hoppaade in i duschen. nu sitter vi bara o väntar på att danne o johanna ska komma o hämta oss. sen bär det av mot örebro ;) när vi kommer fram ska vi gå på stan o kika lite grann, sen ska vi o förfesta o sen blir det krogen :D

tjoflöjt!

vaknade imorse vid 7 tiden av att dom började röjja i källaren. och jag kan tala om att jag inte blev alltför glad över det eftersom jag hade sovmorgon! tillslut kunde jag somna om en stund till. när jag vaknade igen gick jag o hoppade in i duschen o gjorde mig klar för skolan. åkte in så att jag var där till halv 12. gick o lämnade in lite böcker o käkade med bella. sen gick vi på lektion o snackade mest bara. sen fick vi en uppgift som vi skulle göra tills fredag. om specialkoster, så vi satte oss ute i solen o mös o gjorde den :) sen bestämde vi oss för att åka cab. så dom skjutsade mig hem till sandviken då på samma gång o så släppte vi av bella på vägen med. hemma hos mig tog vi en liten fika med bullar o saft ;) haha. sen åkte jaana o letti tillbaka till gävle o här sitter jag nu. har busat lite med allis o elsa med. :) ska ta 16.13 bussen ner till resec. o sen halv bussen till valbo för att möta upp pappa. ska även sova kvar hos honom inatt eftersom jag ska vara barnvakt åt ellen imorrn till typ 13-13.30. för 14.10 ska jag vara i skolan på sista mentorstiden tror jag det var?

nu ska jag göra mig klar. pussdå!


klart!

nu har jag gjort klart i mitt rum. eller ja, det rummet jag har nu tills mitt riktiga rum är klart. har fixat in alla kläder i garderoben. OJ vilken tid det tog! var ganska mkt. o jag som inte tycker att jag har så mkt kläder. men tydligen så har jag det. haha! men det är ju så atta man alltid vill ha nytt ;) sen har jag tagit ner kartongerna som jag inte behöver nå saker ur nu ner till källaren. känner att jag inte orkar packa upp massa småsaker o sånt nu eftersom det bara är ngn månad jag ska vara i det här rummet. rummet jag får sen ska bytas golv i o läggar in golvärme. o det ska dom börja med imorgon. sen ska jag o mamma måla väggarna där nere. för det är inte så värst fint där nu. vi tänkte köra på vitt, för det passar ju till allt :)

idag ringde dom från maxi o sa vilka veckor jag skulle jobba, men det trodde jag att jag redan visste? men fick lite till att jobba oxå, toppen! :) mer pengar till mig! sen frågade dom om dom kunde ringa mig om dom behövde hjälp o att jag skulle jobba mer. och självklart kan dom göra det! ;D

idag bestämdes det oxå att jag ska åka till örebro i helgen. ska bli kul o åka iväg på nått nytt. :) åker på lördag o kommer hem på söndag :)

imorgon ska jag ut o käka med pappa eftersom jag fyller år nästa vecka o han har fyllt. :) så det ska bli jätte roligt att träffa honom. var ett tag sen vi sågs nu. o speciellt bara han o jag. ska även till köpis o köpa ettpar skor till mig. ett par typ ballerina eller vad det heter.bara vanliga svarta, så jag har ett par sommarskor till :) behövligt!

känner mig riktigt stolt över ig själv idag. klarade provet som jag hade idag. :) sen har jag gjort klart 2 rest uppgifter som jag har haft, så nu är det bara rapporten som ska ändraslite. för läraren tyckte inte att den var riktigt okej. hade gjort lite småfel här o var. sen har jag inget kvr o göra som jag vet ialf. o det känns så skönt attinte ha något som hänger en över axlarna hela tiden nu när studenten snart är här :D

undra vad jag ska köpa till far min? ... det hittar jag nog på ngt imorgon. bella får nog ta o hjälpa mig lite oxå :)

nu blir det film. pussdå!


falun

tjolahopp. igår satt jag hemma o grillade lite o drack vin. sen bestämde jag mig för att träffa carro en stund, men då får jag sms av nina som säger att vi ska åka till falun - sagt o gjort! dom kom hit o hämtade upp mig så åkte vi o hämtade carro med. det var väl kanske inte jätte kul där borta. men var kul o åka iväg nån annan stans ialf :) vi satt på ngn ute servering o drack öl o snackade. sen åkte vi till sandviken igen o gick till 8ball. där var det massa engelsmän som snackade massa gojja med oss. haha sällan jag ska prata engelska på fyllan då! :b sen kom frasse, mossberg o tony o hämtade upp mikg o nina så åkte vi runt lite. :) thompen eller fontan(?) ringer så jag gick o mötte dom på viking o snackade lite. sen bar det av hemåt. jag o thompen satt o snackade massa ett tag ute innan jag fortsatte min färd hemåt. fick sällskap i telefonen hela vägen hem oxå :) väl hemma slängde jag igång förtrollad på datorn. men jag somnade ganska på en gång :p haha

imorgon är det skola igen. vet inte riktigt hur lektionerna kommer vara. det märks väl.. sen efter skolan sks jag o bella till valbo för att kolla på skor till mig oså. sen ska vi till ica maxi o hämta papper om frånvaro o omdöme osånt o sen ska jag gå o sola med nina kl 6 :)

nu ska jag gå o hoppa in i duschen. men måste leta reda på lite kläder först :p haha.
PUSSDÅ!

sista natten

sista natten i mitt eget lilla hus. ska gå o sova snart tänkte jag så jag orkar upp imorrn o orka flytta. kusin min ligger o sover på min soffa. hon "råkade" väl somna till filmen :p

känns lite skumt att inte bo kvar här längr. men jag tror att det kommer bli så mkt bättre :)

idag var jag ialf i valbo med malin fontan o thompen. malin handlade en hel del. men det enda jag käpte var ett par nya solbrillor. (sällan) :p sen köpte jag en låda vin tills imorgon. malins förslag på vin. så får väl hoppas att det smakar :) gick o kollade på lite skor med. vill nog ha ett par andra till studenten .. så hittade ett par inne på dinsko som jag kanske ska köpa. l ialf undan dom till söndag så ska jag o pappa åka o kolla på dom så ska jag prova utan strumpor oså så får vi se om jag ska ha dom. han skulle ialf köpa dom till mig isf :) snällt! sen så sa han med att vi skulle ut o käka ngn dag i veckan eftersom han är i turkiet när jag fyller, så skulle vi fira mig lite då :) får väl bara hoppas på att det blir av ialf då :) skulle vara kul om resten av rörbergs familjen kunde vara med också.
 
idag var sista praktikdagen. gick bra förutom att jag var lite klantig vissa gånger. haha :b sånt som händer. o råkade stänka senap över hela mig kändes det som. o jag som verkligen hatar senap! uuh! var riktigt gulligt när vi skule sluta så fick vi en varsin påse med lite saker i. schampoo, balsam, örhängen, läppglans, smink bortagning, bodyscrub o ett nagelack. snällt snällt!

men jag kommer ju komma tillbax i sommar igen. så mig blir dom inte av med ;) hah!

nu ska jag göra iordning för sängen. najtinajt! 


morrnmorrn!

nu är jag vaken o har gjort mig klar. sitter o väntar på att klockan ska bli kvart i så jag kan börja pallra mig till bussen. idag är sista dagen på praktiken. men jag ska antagligen jobba som igår. det märker jag när jag kommer dit hur det blir.

känns ganska skönt att skolan börjar nästa vecka, så man kan få alla läxor o sånt man ligger efter med klart. för jag har då aldrig ngn ork efter praktiken...

jobba :)

idag har jag jobbat o tjänat kosing :) i ca 8-9 timmar har jag jobbat. har faktist vart ganska kul. tiden har gått så fort.
pappa fyller år idag med, så grattis på han!

imorgon är det packa packa packa som gäller. kommer nog inte hinna med ngt annat. om inte annat så är jag väl helt slut efter det så jag inte orkar göra ngt. sen plus att jag jobbar till kl 5 imorgon med.

funderar starkt på att gå o lägga mig snart så jag orkar upp till imorgon.

(bloggen är inte klar än, orkade bara inte fixa klart om ni undrar. sen är jag inte så duktig på det än heller. :b)

pussdå!

sverige pussas & kramas

började precis kolla på det. men sitter samtidigt här :b

har nyss kollat klart på gossip girl. tycker verkligen om den serien. men lär kolla utan text. men det går så bra ändå :)

får se hur det blir i helgen nudå eftersom flytten blir på lördag morgon som sagt. kl 8! :S

idag gick vi tidigare från praktiken eftersom vi skulle till skolan o göra omprov. jag tror nog att jag klarar det den här gången. kändes som så ialf. så vi får hålla tummarna! sen skjutsade sofie ner mig till tågstationen. o vem ser vi i tusen olika färger på kläderna? Peter, han i rocky o drago. kommer inte ihåg vad han heter i efternamn. men han gick ialf där o bar på ngn blå/vit rutig resväska. :p skrattade lite så det var ganska kul. sen tog jag ialf bussen o mötte upp elin så gick vi till jensas o jag käkade lasagne. :) mötte sedan upp nina o gick o solade på prinsan efter kl 6. billigare då :) solade 24 min. måste sola massor nu innan studenten. försöka få lite färg eftersom jag har jätte svårt att bli brun o det är ganska drygt. men jag ger det ett försök ialf :)

sitter o funderar på om jag ska försöka plugga lite. ja det ska jag nog allt göra..
vi hörs gott folk :) pussdå!

nära nu ;)

japp, 24 dagar till studenten. :) och det går himla fort nu. massa skojj som är på gång. :D
snart är det bal med. men den ska jag inte vara med på. ska bara dit o kolla var det tänkt :)
sen är det barrunda, brännbollen o vattenkrig o massa skoj :) längtar något kanske!

kommer få gå upp i svinottan på studenten. ska ju vara i boulongern halv 7 .. eller var det 7? äh, det hinner jag ta reda på. men ialf, när man bor i sandviken o ska ta sig till gävle med. hua. upp 4? :p

                   
studentklänning :)                 studentmössa :)





åh, det var en skata som flög in till mig nyss o skrämde ihjäl mig! o den var inte liten heller kan jag påpeka. 

godmorgon!

hah, ja morgon o morgon ska man väl kanske inte säga. har väl vart uppe i 2 timmar kanske. har inte alls kunnat sova inatt. och jag har inte kännt mig alltför pigg. kan det bero kanske på att jag är så stressad o för mkt snurrar omkring i mitt huvud?

blev ingen praktik idag eftersom jag känner mig som jag gör.

håller på o försöker ändra om bloggen. men kul att man fattar nått? :P haha. nybörjare kanske.. ;)

jag har ialf fått lite läxa gjort. har en uppsats eller vad man ska säga om romantiken. alltså epoken. o den ska vara på 3 sidor. men har ialf skrivit en sida. men sen tröttnade jag o satte mig här. har packat en till säck med kläder oxå o lite småsaker. så nu är jag snart klar :)

ladder 49

just det. jag sitter o kollar på "ladder 49" på 9an nu. faktist en bra film. jag borde egentligen inte kolla. borde fortsätta med packningen. men jag måste ha en till kartong. men orkar inte gå in o hämta. så får väl ta o slänga ner massa kläder istället kanske i säckar. jag känner mig så stressad. massa att packa. massa kvar i skolan som jag måste få gjort. men jag har absolut ingen ork till nått. hua!

ja i helgen får man pengar. och klart så blir det fest. lördag ska jag in till gävle på fest med desiree hos hennes kompis. sen kanske vi skulle ut på hangloose, det är sånt som märks. aldrig ngn idee att planera :b haha. sen på fredag så kanske vi skulle på kharma, för det är nån studentskiva där. och vär ju studenter. :) blilligt då :) vi märker hur det blir. men kan nog inte bli så mkt dricka för mig på fredagen eftersom flyttlasset går på lördag kl 8 på morgonen. så då lär jag vara vaken o hjälpa till. är mkt att stå i då.

jag tycker om att flytta. men första natten när man ska sova i det nya huset känns alltid så konstigt. men bara man får ordning på allt o så att det blir ett hem lixom så blir det bra :)

nu börjar filmen igen. så då lär jag slita mig ;)

pussdå!

helgen

i helgen har jag vart med mina underbara klassisar. :) i fredags var vi hemma hos jaana för hon hade fest. det var roligt. folk kom o åkte o nya kom. gick väl o lade oss runt 4 tror jag nått. o vaknade av att en gapandes jaana kommur ut i vardagsrummet där jag sov, kl halv 9 på morgonen o att alla ska gå upp. men det tyckte inte jag så jag bara vände på mig o fortsatte sova medans dom andra kollade på film oså. sen efter ett tag så gick vi ner på stan o köpte lite kina mat o dom andra gick till bussen. så jag o jaana trskade hem till henne o käkde o gjorde oss klara. sen skjutsade hennes pappa oss till sofie i valbo. o sen därifrån kom robin o hämtade oss så åkte vi ut till öjan o där roger(?) kom o hämtade os med båten så åkte vi ut till en stuga på en ö. där drack vi massa o badade tunna o bastade. det var riktigt skönt o bada :) men jag var så himla trött jag tog o åkte därifrån runt 12 tiden. så kom fontan o malin o hämtade mig o körde mig hem. blev massa krångel för att dom skulle hitta o min skjuts ut till vägen var lite knasig. men tillslut så :) när jag kom hm satte jag mig vad datorn ett tag o sen gick jag o lade mig. somnade ganska på en gång. o inatt har jag drömt sjuka mardrömmar. har haft en jätte läbbig känsla i kroppen idag efter en av drömmarna. hualigen! idag har jag packat litelite. inte alls mkt. men i stort sätt så är dom flesta små sakern är packade. bara glas o tallrikar o sånt kvar typ. har kikat på en film idag med. "just like heaven". det är en bra film! :) o ska nog snart gå o sova så man får in lite sömn o orkar upp till praktiken imorrn med. :)

tack o hej!

gosh

hos jaana nu. grogg! full fart. mer folk snart o sen sova? haha. imorrn blir det fest o jag hoppas på o träffas med alla ;D yeah! ne nu lärhah- puss då

packning

här sitter jag o är inte ett dugg trött, sitter o yjattrar på msn. :) men borde egentligen ha gått o lagt mig för ett tag sen. har ailf packat massa idag. så det känns bra :) oså har jag packat väskan inför morgondagen med :) för då ska jag till jaana på fest. :) o sen på lördagen pratade hon om o bada tunna o sånt. liite kul :D

ååh, jag blir så nyfiken vad som kommer hända på näst gossip o desperate. har ju dom nyaste på datorn så kan inte komma så längre o dom är så förbannat sega på o lägga ut flera så jag blir toookig! :p haha. men jag får väl vänta några dagar så får vi se :)

nästa lördag bär flyttlasset av. ska bli så kul :D får ta en annan säng då om jag vill, men har lite beslutsångest ;)
men vi får ialf börja flytta saker från o med söndag tror jag det var. så mamsi o jag tänkte väl köra lite kartonger o så i veckan. då slipper man ju ta allt i sista sekund lixom :p gud vad jag längtar. o så fort vi har flyttat in blir det bastu o öl för min del. haha, ngn som vill joina på lite bastu fest? ;p haha. blir toppen det där. får en kamin i mitt suuuuper stora rum med. skön på vintern vill jag lova! myspys!

o nu är det mindre än en månad kvar till studenten. gud vad jag längtar! :D ska bli så himla kul o skönt att slippa den förbnnde skolan. hoppas bara på att jag får jobb ngn stans! men som tur är har jag ju jobb i sommar på ica så det är ju toppen! kan man tjäna lite pengar så man kommer iväg till bulgarien eller hur det var :)

nu ska jag göra lite annat. pussdå!

slips?

haha. hittade en slips i min väska med nu. en vit, så är det ngn som saknar en sån? haha.
hojta till isf. :P haha. undrar hur fan den hamnade där?

sen hittade jag massa trasiga chips o popcorn i min väska med :p
hua, storstädning av väska kanske? :b

nu måste jag gå o sova så jag orkar med dagen imorrn på praktiken :)
goodnight foooooooooooks!

studentkryssning!

ja då har jag kommit hem igen efter en makalös helg och början på veckan. så imorgon ska jag ta mig tillbaka till min plats på praktiken. man känner sig inte så motiverad till det efter lite mindre sömn och mat än vanligen. och jag måste göra en matlåda med, om jag inte köper nån frukt där nere ist kanske? jaja vi får se.

tänkte dra igenom helgen lite snabbt. :)

Fredag - bella o jag var in till skolan och hämtade våra studentmössor. åh, så fina ;) sen åkte vi in till valbo o mötte upp nadja där. gick en stund o kikade. jag letade efter en tröja, men som alltid så fanns den inte kvar. sen åkte vi mot forsbacka. bella hem till sig o jag o nadja till henne. där sminkade vi oss lite o tog o åt lite. sedan drog vi oss ner till pilparken och spelade brännboll med några. var kul men nå så jobbigt ;b (min motion är inte den bästa!) nadja vart sugen på att dricka sig lite. men inte jag. men jag tog 2 cider ialf. åkte hem till mig en stund o satt o spelae lite kort så dom skulle hinna bli fulla. efter det så åkte vi ner på fredos för att träffa malin o dom. satt där en stund för att dröja ut på tiden lite. för jag o pierre skulle nämligen åka o hämta carrol o asp i häsen. men när vi kommit till färnbo typ så ska dom inte hem. så efter massa tjafs så fick vi helt enkelt vända för dom vägrade. så med massa aggrisioner pga vissa saker så fick pierre släppa av mig hemma ist.. så jag slängde mig i sängen med tv;n.

Lördag - åkte in till gävle med 4 bussen. träffade upp jaana o letti på stan. gick till "min" thaibutik o köpte käk åt mig. o sedan vidare hem till jaana där vi knäckte den första o jag käkade upp min mat. sminkade oss o gjorde oss klara sedan drog vi hem till helena, där var det 25års kalas. folk rullade in, men inte en jävel vi kände igen typ. satt där ett tag gick o mötte upp nadja o sen tillbax igen. myror i benen o ville göra nå annat. så vi gick tillö öster på nån fest där letti kände folk. var där ett tag tills letti vart full o börja kräkas. tog hand om henne men sen drog vi. raggade upp en bil på vägen som vi fick åka med ner på stan. yrade omkring ett tag, träffade massa folk men tillslut hamnade vi på jackpot (?) haha, det var det där med minnet :b åkte med teve hem till sandviken ialf. fin bil han har fått hem :)

Söndag/måndag (studentkryssning) - vaknade upp hemma på söndagen då det bara var till att springa in i duschen o göra sig klar till kryssningen. snabbade på ganska bra tycker jag nog, sen fick backe skjutsa mig hem till nina med alla saker. bussen gick från rese 14.30. var rätt lamt på bussen så jag somnade o hade heller inget med mig att dricka. framme i sthlm vard et skapligt segt o sitta o vänta. vi ville bara på båten o gå till taxfreen, så vi kunde börja drickat. o jätte lång kö till baren där så vi satt mest ute o pyra. tillslut fick vi gå på. och vi kom nog in sist av alla på båten :p haha. gick till hytten o gjorde oss klar lite fort. sedan smög vi före i kön till taxfreen. eller ja, vi ställde oss med joel o dom. sen ner i hytten igen o börja drick lyssna på musik o fixa till det sista. gick till eldin o dom en stund tills jaana, letti, helena o sofia hade käkat klart. fick lite champagne (stavning?) av dom. sen öäver till jaana o dom o dricka. sen har man väl yrt omkring bland alla hytterna o barerna. haha många konstiga saker har hänt som man kanske inte ska gå in på detaljer.. hade väl somnat ialf vid halv 09.30 var det ngn som sa o vaknade vid halv 13.30 igen. typ.. och nina var borta, så jag ahde ingen aning vad jag skulle göra. yrade omkring i korridoren där jag hittade på joel o några. fick en cider o satt o snackade lite. sen tror jag att jag hittade på pierre nån stans o vi gick till hytten min o ringde efter jaana o c/o. dom var i hytten så vi gick dit. satt där ett tag o helena var då inte ett dugg nykter. haha. gick sedan omkring i massa hytter igen o drack massa öl oså :) var kareoke oxå. det var kul att kolla på. sen kom nina o satte sig med oss. o desiree kom en stund med. vi bestämde att jag skulle följa md henne till gävle o festa. sagt o gjort. jag bytte buss o åkte med henne till gävle. hem till henne o göra sig lite fräschare.(stavning?) sen kom michell o hämtade upp oss så sen gick vi tillsammans till nån kompis till dom o drack öl, var kul. fast jag snackade kanske inte så jätte mkt. var rätt slut i kroppen. utan nån mat o sömn typ.gick hem till desiree igen vid hlav 2 tiden typ. kollade lite på "how high". sen somnde jag o vaknade i morse av att klockan ringde. för desiree skulle till skolan, så jag följde med henne dit o åt. sen gick jag till tandläkaren o efter det mötte jag upp letti. gick o käkade lite igen. haha. efter det gick jag hem till desiree iegn o hämtade mina saker o tog sen bussen till sandviken. och då var thompen så säll o kom o hämtade mig o skjutsade hem mig med mina saker. thanx!

nu är jag hemma o kollar lite halvt på nån film som är på 3an. ska nog ta o gå in till stora huset o sno lite saft :p sen slänger jag nog mig på soffan för resten av kvällen :) 

oj. belv nog ganska mkt det där. men vafasiken. :b fördröjt tiden lite ialf. nevars.
pussdå! 
 

cirkus

haha, ja jag ska snart iväg på cirkus med mina små systrar o min låtsas fader. lär hjälpa honom o hålla reda på ungarna. :b nevars, kände att jag vlle följa med på deras första cirkus. så det ska bli kul. var fan skit länge sedan jag var på det. heh.

igår var jag, bella o mamsi o kolla på en motorcykel till mamma. jag tycker hon ska köpa den. för den var finfin för henne :) påminnde om en HD, som hon egentligen vill ha. så vi får väl se då.

på lördag skajag leka med jaana i gävle. ska på 25års kalas o sen är det crousing med så blir nog en uteservering o en kall öl i solen o kolla på massa bilar med? :)

på söndag är det studentkryssning. o jag ska ha så kul med mina tjejer!

har ialf fått sommarjobb nu. så det känns toppen! slipper oroa mig så mkt för penga i sommar ialf. o blir nog en resa i augusti eller nått då :D weiii!jag är sugen på bulgarien, eftersom jag inte har vart där o eftersom det inte är lika dyrt där som i grekland och så .. men vi får se hur det blir :)

nu sak jag göra mig klar. för snart ska vi åka.. skriver kanske sen när jag kommer hem om jag har tid. för jag har nämligen 2 nya desperate housewives avsnitt nerladdade. dom senaste som finns :) jag kan bara inte hålla mig till en varje vecka :b haha

nuså.
PUSS

ett slut?

åh, jag vill bara få ett slut på allt det här! nu vet jag inte om det är jag som fattar feleller om det är som jag tror.. jag har faktist inte gjort ett förbannt fel den här gången. jag har låtit er vara som ni velat, eller har jag inte? jag har inte sagt nå direkt dumt om er heller, har jag? jag har sagt att jag skulle vilja praa med dig för att få ett slut på det här. och det vet du nog att jag vill. men du vill inte, och jag kan inte tvinga dig. det är ditt liv o dina val. så jag vill bara nu att lägga ner det här. ingen ska skriva om ingen mer. spelar ingen roll vad det är. men inget skrivande. ok? är det något du vill fråga om, så är det bara att skriva. ha det bra, hejs!

igår umgicks jag med nadja. var trevligt. men har vart med om bättre och mindre tjafs. men men. hamnade i forsbacka ialf. o gick hem till bella o sov. sen idag har jag vart in till valbo med mamma o sisters o kollat lite, sen blev det thai mat o hem. så snart tänkte jag kolla på ett nytt gossip girl avsnitt o sen en film senare. måste nog sätta mig ute i solen en stund med ;) fårse om bella kanske kommer senare med ..

puss             

student

igår var jag till valbo med mamma. var på jakt efter studentklänning, letade massor överallt. o tillslut hittade jag. tillochmed 2 st. :) så tog o provade dom båda. den ena satt bättre än den andra. så nu har jag äntligen fått min klänning. så nu slipper jag känna mig stressad o orolig för att ens hitta en bra passande till studenten. den är en vit klänning såklart med som ett svart "bälte" under bysten. som en liten rosett i mitten eller om man ska kalla det fluga. ser lite ut som siden tyg. lite svart att förklara kanske. men jag är riktigt nöjd över den. 600 kr kostade den. lite dyrt för min del kanske eftersom jag inte är klännings tjejen direkt. men men. kanske lägger upp ett kort senare eller så. :)

nu ska jag strax börja dra mig hem mot nadja, för vi ska hem till mig o grilla. mys! sen blir det fullirull.

RSS 2.0