bahia feliz

nu är jag tillbaka hemma i sverige igen efter en jätte skön vecka på gran canaria. vi bodde på ett ställe som hette bahia feliz. det låg mellan las palmas och playa del ingles. ett lugnt familje ställe som var bra för barnen. fint väder har vi haft hela veckan. blåst en del. men det är bara skönt när det svalkar lite :) brännde mig på en gång när vi kom fram. så jag flagnar en del kan jag lova.

allt har vart bra förutom incidenten med mitt öra. det svullnade upp jätte mkt och blev rött typ andra dagen vi var där, och började sprida sig mot ögat. så vi gick till receptionen på hotellet och frågade om dom visste vad det var. om det kunde vara nått bett eller så. han sa att det var solen. men jag kännde att det inte var det. så vi fick nått nr till ett sjukhus och pratade med dom. så dom skickade en doktor till oss på hotellet. och hon kollade på örat och så. det var en infetion i brosket på örat som hade börjat sprida sig mot ögat. jag en spruta på rumpan (pompis som dom sa att det hette på spanska :p) med antibiotika. sen fick jag recept på 2 olika tabletter. en var pencillin och den andra var nått som skulle göra så att svullnaden skulle lägga sig. och jag fick inte vara i solen med medicinerna i kroppen för henne. för jag kunde få en allergisk reaktion då sa hon.

morgonen efter fick vi gå till en ny doktor som skulle kolla på det oxå. och där fick jag en salva som jag skulle ha på örat med. sen fick vi åka in till las palmas och handla alla mediciner och sånt.
när vi var i las palmas så gick vi runt och kikade lite vid stranden och kollade där mamma hade bott i 6 veckor när hon var yngre. gick till ett JÄTTE stort köpcenter på typ 5 våningar. as stort var det. så där blev det lite shoppande och käk.

dagen efter igen så fick vi gå till en doktor igen som skulle kolla så det började bli bättre. och det blev det. :)

var in till playa del ingles en dag oxå. lite häftigt att se maspalomas eller vad det nu hette. typ som en öken man lära gå igenom innan man kom ner till stranden :p

sen har vi väl mest hängt vid poolen dom andra dagarna och bara umgåts. jätte härligt!


....

mamma kom o hämtade mig unt 1 tiden idag. åkte och käkade på monroes. kycklingsallad för mig. den är underbaaar! åkte sen hem o här sitter jag och ska packa kalrt det sista. men det är så svårt att veta vad man ska ha med sig. blir alltid för mkt saker. sen är det ju så tråkigt med. inatt vid 4 tiden kommer taxin och hämtar oss. så bär det ner mot arlanda. vid 8 imorgon bitti går planet till grancanaria. ska bli så skönt att komma iväg verkligen! 8 dagar blir vi borta. hoppas på finväder all dagarna :)



....

nu har det vart en stor glugg i bloggen. har inte haft tid eller ork att skriva. ska väl försöka komma igång lite igen.

igår var jag med nadja i forsbacka. himla söt hund hon skaffat. lille torsten. på kvällen åkte vi till kalltjärn och hämtade hem hennes singstar. (disney) så sjöng vi, jag nadja, jennifer och bella. var himla kul. o pratade massa gamla minnen. en hel del tok man vart med om :P haha.

idag när vi vaknat gick vi ut med torsten till kalvudden så han fick springa av sig lite. efter det kom henke o hämtade mig o skjutsade hem mig så jag kunde äta o duscha innan jag ska iväg o jobba. 16.30-22.15. funderar på om jag ska promenera idag ist för bussen. är ju ganska fint väder ute idag :)

på tisdag bär det av till värmen. en vecka på gran canaria. toppen! :D








sen vill jag tacka en trogen läsare från forsbacka 40+ :) haha.


RSS 2.0