jävlig morgon

hård morgon lär jag säga. dexter (nattis katt) har gått och jamat i säkert en timme. började väl runt halv 8 tiden typ. sen när han väl slutade började nattis veckarklocka ringa. uach. jag och joel var nog nära på att dö. för det var väldigt svårt att somna igår.

joel ska snart åka och träna. så då ska väl jag fräscha upp mig. sen ska jag leka med joel tills nattis slutar.

jobb jobb

gick bra att jobba idag.  :)
efter jobbet kom henke o hämtade mig så åkte vi hem till honom ett tag. nina hörde av sig och var sugen på donken. och det var bra. för jag hade precis tänkt på att det skulle vara himla gott. :D henke skulle åka o handla lite så han släppte av oss på vägen så vi fick käka. nattis trodde typ att jag skulle käka upp hela mcdonalds. :b haha.
kom hem till nattis för ett tag sen. och här var joel och nilsson. men nilsson ska åka hem nu snart tror jag.
så det blir jag, joel och nattis som sover här. pax för soffan! så dom får trängas i sängen :p mohaha

blir nog inge sthlm i helgen som det var tänkt. pengrna säger ifrån. blir antagligen fest i gävle ist. kan bli kul det med!

imorgon är jag ledig. har lite ärenden att styra med.. ska kanske träffa upp amanda en sväng kanske.
skulle även till henke tror jag. ska även ta mig hem en sväng imorgon med och greja lite.

idag har vi beställt linser. jag bruna och nattis blå. finfint!

PÖSS!



överlycklig!

jag har äntligen fått tag i spelet bubsy till supernintendo. vann det på tradera idag. GREAT!

något som kanske inte är lika kul - jag vaknade till av att nattis katt låter som att den kvävs. så går dit o kollar. fetaste kräkan. usch usch, yrvaken. varken mysigt eller kul. haha

börjar jobba 4 idag. slutar halv 9. ska till henke då. sen till nattis är det tänkt.

PÖSS

.....

nu har jag dammsugit och torkat golven nere i källaren. vad kul det känns när det börjar bli klart där nere. :) en ptte del i taket är det som är kvar. sen två väggar tror jag det är som ska målas igen. och sen är det bara värme som saknas i mitt rum tror jag. börjar bli riktigt fint där nere nu :)
jag måste åka till ikea o kolla efter gardiner och nått slags draperi eller nått som ska sitta för dörren eftersom det är glasdörrar. blir nog bra det!

nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för kvällens jobb.


hahaha. min pärla o jag! :)

24/3

hejhopp!

nu är jag vaken och nyss käkat frukost. blir så ljust i rummet på morgonen nu för tiden. svårare att sova länge då. men det kan vara bra det med. har en förmåga att sova för länge ibland.

igår var jag hos nattis till 6 t iden typ. gick till henke efter det o kollade på film. "gran torino" tror jag den hette. bra faktiskt. sen blev det lite tv. o runt elva skjutsade han hem mig.

idag blir det jobb. 16-20.30. sen möta upp nattis på stan. :)
kanske blir jobb imorgon med får reda på det idag när jag kommer ner.

imorgon är det även löning. som jag längtat. väldigt fattig nu. så pengarna behövs verkligen.

måste komma på nått bra till helgen. nått nytt.. någon som har nån bra idé?

pussdå!

helgen i bilder ;)

kanon helg! har umgåtts med nattis hela helgen. och jag har verkligen haft toppenkul!

fredag


lördag


tandställning GONE

idag gick jag upp innan tuppen. kvart över 6 typ. käkade lite frulle, o gjorde mig klar. backe skjutsade mig till rese så tog jag bussen till gävle, tandregleringen. tog bort tandställningen. :D:D kändes så konstogt när den var borta. så skumt det känns alltså. och att kunna äta utan att ha halva middagen kvar i stålverket var underbart ;)

tog sen bussen till sandviken o åkte till monia. bjöd henne på pizza o vi satt o pratade om allt mellan himmel och jord i flera timmar på hennes balkong i solen. så mysigt! det var så kul att träffa henne. spelar ingen roll om det dröjer länge mellan gångerna så pratar vi på lika bra ändå :) <3 så vi ska ses igen nästa vecka o dra till gävle :)

tog halv 4 bussen in till gävle igen sen. skulle vara hos tandis igen kvart över 4. skulle hämta skenan som jag ska ha på dagarna i en vecka nu och sen på nätterna. eftersom tänderna fortfarande är "rörliga" .. man lespar lite. men det är sånt man får ta. jag är glad idag. idag är en bra dag!

jobb

idag har jag vaknar sjuttioelva ggr tror jag. och det alldeles för tidigt än jag velat kliva upp. så det har slutat med att jag gick upp för bara en liten stund sen. lite tråkigt när det är sånt fint väder ute. och jag hinner inte njuta av det eftersom jag ska göra mig klar och sedan iväg och jobba. men hoppas det fina vädret håller i sig tills helgen :) har lite planer inför helgen. men inget som är riktigt säkert än. så vi får se hur det slutar..



det var rikitgt kul :) haha. minnen!













kan inte detta elände bara ta slut snart!
jag är så trött

.....

igår tvättade jag massa. duktiga jag. städa lite gjorde jag oxå. sen när henke slutade jobba så kom han och hämtade mig. åkte hem till honom. efter en stund kom solan så gick vi ner på åttan och tog en öl o pratade. kom tillbaka till henke runt 2. idag har jag grejat lite oxå. men inte så mkt som jag skulle. bli lätt att jag hamnar i sängläge o glor på tv.
känner mig helt slut i både kropp och själ. men det är väl en period. brukar få sånna ibland. får hoppas det går över snart.

imorgon ska jag ialf jobba. 17.45-22.15 :)


söndag

åkte hem efter att jag vaknat o dragit mig en stund. käkade o donade lite. sen var det saik match som stog på schemat idag. henke o solan kom o hämtade upp mig stax efter 3. åkte o tog ut pengar o gick sedan in på matchen. inte för att jag är speciellt intresserad av det, men det var ganska kul ändå. bättre än att sitta hemma o ruttna. träffade även på carrol som var där med carrol. stog mest med dom o snackade. kul kul. bara det att mina fötter var typ is. så ett råd, gå inte på saik match med converse. ja, saik vann ialf. men det vet väl alla. bara det att jag inte vet hur mkt dom vann med. minnet är kort. :p kan ju oxå bero på sportintresset ;) haha

nu sitter jag hemma bara. kikar lite på tv o leker på datorn.
imorgon ska jag nog tvätta lite om jag hinner.
och på torsdag åker tandställningen ur. ÄNTLIGEN säger jag bara.
dagen är efterlängtad!

......

i torsdag åkte jag hem till carrol och spenderade natten där. när vi vaknade på fredagen åkte vi till sandviken o handlade lite inför kvällen. gick även och lunchade på aldos, blev lasagne som var god och billig. bra bra! åkte hem till carrol igen o la oss och vilade ett par timmar. lagade mat och gjorde oss klara. himla gott blev det. potatisgratäng och fläskfilé, sallad. sen kom mickan och vi åkte med henne in till sandviken. gick upp till rönnlund ett tag. thompen kom oxå efter en stund. jag gick visare ner på stan sen medans dom andra stannade kvar. hamnade på elvis o tog en öl. sen gick vi o sov. mamma hämtade mig på morgonen, hem o duscha o göra mig klar på studs. sen bar det iväg o hämta upp janne, rolle o soffy. började resan ner mot norrtälje. MCmöte och fest där på powerhouse. stannade på vägen ner på max i uppsala. :) när vi kom fram gick vi o hälsade o snackade med lite folk. köpte en support tröja från powerhouse. himla fin den tycker jag. mamma köpte lika :b kom till sandviken igen runt 2. åkte förbi chosen en sväng och sedan släppte mor min av mig på stan.


(bilden är från pekingträff sommar -07)

(gammalt på mig och carrol ;D)








haha, jag säger då bara det!


målning

blev bara hemma idag ändå. gick o duschade o skulle egentligen umgås med amanda o elin. men jag ångrade mig o gick ner i källaren med mamma o målade. gjorde en vägg. och vilken skillnad det blir med den nya färgen vi köpt. täcker mkt bättre. så har 3 väggar kvar. och i helgen börjar dom med taket i mitt rum. golvet är lagt och "min" toa är klar. det blir så fint så :) toan är klockren! ;D jag längtar tills man kan börja ställa in mina möbler o göra fint.. men det är inte långt kvar till det nu. 

haha snart börjar bigbrother på tvn. har ju sett avsnitten förut. men det var ju ett tag sen. ganska kul o se det på nätterna nu när man ändå inte kan sova :p igår hände det lite på festen, så får se vad det blir för drama inatt ;b haha

uttråkad

sitter hemma o har förbannat tråkigt. och har börjat tröttna på tv nu med. får försöka hitta på nått..
imorgon ska jag jobba ialf. 11.30-20. torsdag är det tandregleringen sista gången innan den tas ut. och det är nästa torsdag :D jag längtar något! på fredag ska jag vara barnvakt åt mina småsystrar. sen på lördag blir det nog norrtälje på nå MC möte eller var det nu var. så resten av veckan slipper jag nog känna mig såhär rastlös ialf :)

nu ska jag nog gå o duscha så jag får nått gjort idag. PUSS



jag vill ha sommar, och det är nu!

helgen i bilder

fredag


lördag

volbeat

igår bar det av. åkte vid 1 tiden. taggad till 1000. väl framme hittade vi en bra parkering och gick in o satte oss o väntade. lyssnade när volbeat repade.vid 5 gick vi ut och började köa. hamnade bra till i kön. och bra att vi gick ut då, för efter det kom det massa folk o kön blev lååång. halv 7 typ började dom släppa in folk. eftersom vi var smart o la jackorna i bilen så slapp vi köa för att lämna in jackan. vi hamnade längst fram vid scenen. TOPPEN! halv 8 började förbandet spela. tje accidents eller nått. inge vidare tycker jag. blev fan rädd för en av dom som spelade. och han hette slaktaren från norr. så ni kan ju tänka er hur han såg ut. hahaha. dom körde några låtar ... och sen kom VOLBEAT ut. oh vilket drag det blev. vart en hel del tryck där lägst framme. såg att vakterna fick bära ut 3 st från publiken som höll på att svimma. det var så himla bra allting. helt klart det bästa på länge. och en själklarhet att se dom igen. så klockrent! när dom hade spelat klart så 2 av dom ner o skakade hand med folk. och mig ;) och sen amanda jäkeln fick ett plektrum av den som inte kom ner. turunge :) ååh gud. jag hade så himla kul :D

ikäll ska jag till forsbacka o umgås. var ett tag sen, så det blir kul :) sen in till sandviken på kvällen.


amanda den lurige

amanda kikar in i andras öron, så vill ni inte att hon ska se, ha håret inte bakom öronen. :)

sitter hos amanda nu. ska snart sova eftersom man ska upp tidigt imorgon.

gonatt!


filmtitt

volbeat imorgon. JAG ÄR TAGGAD!

igår kollade vi på två filmer. "Bedtime stories" o "the reader". och när vi kollat klart på the reader så började jag tänka på hur allt gick till i filmen. självklart så var jag så trög o inte fattade ett skit. hade väl nästan missat hela poängen i filmen. det tyckte han var kul. inte jag. men ialf så var båda filmerna bra. den ena lite segare än den andra ibland. men helt klart bra!

kl 4 börjar jag jobba i slutar halv 9. brabra, pengar till mig!
måste komma ihåg att skriva in mig på sommarschemat idag med. får fixa det idag.

får se om jag kanske besöker forsbacka i helgen. kan bli så..


..........

just nu är det bara för mkt. och jag är som vanligt för feg för att säga vad jag egentligen tycker. konflikträdd kallas det. jag borde börja lära mig att stå på mig och säga vad jag egentligen tycker och känner. för nu är det bara jag som förlorar och mår dåligt utav det. är nog inne i en lite deppig period. länge sedan jag kännt mig såhär nere.
kan vara alkoholen sen i helgen, som blev lite överdriven som gör att jag känner såhär idag. man brukar ju kunna få bakfylleångest, o den kanske inte har släppt riktigt än.
vi får väl hoppas det går över snart. det brukar kunna göra det.

imorgon ska jag jobba ialf. 17-22.15
kanske hittar på nått efter jobbet. annars blir det en nästan lika meningslös dag igen.

nu får jag sluta med det här. HEJ

......

mår som jag vet inte vad! usch..

nykterist, javisst!

hade kul i lördags till en början ialf. gick lite överstyr i slutet. sånt som kan hända. vin är inte min grej har jag kommit på. ändå har vi en dunk kvar som nog kommer få stå ett tag skulle jag tro.....



förlåt..

RSS 2.0