igår

jag tror inte ens man ska prata om gårdagen .. haha. var hemma hos nadja först. alla blev jätte fulla tror jag - förutom städade jag :D tog 11 bussen in till sandviken o jag sprang o mötte amanda o tog ut pengar. sen gick vi till kharna. dom andra kom efter ett tag. gick till åttan en runda och sen tillbax till kharma för jag skulle åka med olsson o dom hem.

davve försvann igår - men han är återfunnen. bra! :b
bella har varit i krig - duktigt? ;)

jag har kraschat en del av min display - dubbel typiskt!

idag vaknade jag av att polisen ringde - ang. david. blev ororlig o kunde inte somna om först. men sen tillslut gick det. blev väckt av att lotten kom med min o carrols tröjor. riktigt fina var dom :) sen somnade jag om igen till halv 5 typ för då kom backe hem o sa att vi skulle till gävle o käka max. javisst, GOTT!

imorgon ska jag jobba oxå, 12-21. pengar till mig. behöver verkligen börja spara lite till spanien :)



det är ganska kul o läsa sms dagen efter som man fått av folk, haha.


hej, mr tshirt!

090127

igår kollade jag på film med teve o elin hemma hos teve. kikade på "how she move" bra film! och att teve kunde hålla sig vaken under hela filmen var ett under. så en stor applåd till honom! ;)

vaknade runt 12 idag. ringde nail & beatuy o bokaded tid för att fixa mina naglar. fick tid på tisdag kl 3 :) fick ju presentkort där i julas.

nu ska jag ta o hoppa in i duschen, sen ska jag nog följa med mamma o dom ner på chosen o hälsa på ett tag, om det inte händer nått annat skoj.

 

.... och grattis nadja som fyller 19 idag! <3

volbeat

eftesrom det inte blev nån volbeat i december så ska vi nu iväg den 5 mars. jag elin amanda o teve. kommer bli kalaskul! ;)

volbeat

eftesrom det inte blev nån volbeat i december så ska vi nu iväg den 5 mars. jag elin amanda o teve. kommer bli kalaskul! ;)

mc mässa

igår hämtade teve o elin upp mig vid 9 på morgonen typ. åkte till elin o lämnade teves bil där o hoppade över till dannes där oxå asp var. sen började resan ner mot sthlm där mc mässan var. stannade till i uppsala där vi gick på biltema, käkade på msx o gick på systemet. sen fortsatte vi ner. kom dit runt 2 tiden tror jag. betalde 140 kr för att gå in, o det var bra mkt folk därinne. jag är kär, jag vill ha en chopper, så ge mig? såg så mååånga fina :) köpte lite saker där oxå. åkte därifrån runt 6 halv 7 tror jag. o när vi kom till sandviken igen så åkte jag hem o hämta lite saker o sen till elin där det var förfest. gick även upp till carro o hejade. :) senare på kvällen mötte jag upp lite folk på lillpuben o gick med dom till lobby sen. efter lobby gick vi hem till johan på efterfest. ganska kul o se på folk när dom är full o man själv är städad :p haha. vi kom inte därifrån förän kl var 6 på morgonen typ.. så har vart ganska trött idag. var o käkade kyklinsallad på monroes idag o sen när jag kom hem så tog jag en liten powernap på någon timma.

imorgon ska jag vara barnvakt för allis är sjuk, så att mamma o backe kan åka o jobba. så ska mor min lägga undan pengarna jag tjänar tills vi åker utomlands. för jag själv r värdelös på att spara. :S




hoppas jag får tavlorna sen också :)

.....

för ett tag sen var jag hos tandläkaren o vi bokade massa nya tider. 4 st. för nu ska rälsen ut :D den 19 mars! jag längtar! kommer nog kännas konstogt att den inte sitter där o skaver mer som den nu har gjort i över 1 ½ år. behövde inte ha gummisnoddarna som dom snackade om först, för jag hade inte så stort överbett ändå..

igår var jag till sjukan o kollade ryggen. var en rejäl sträckning jag hade gjort. har fått massa övningar som jag ska göra för att det ska bli bra. så om typ 5 veckor trodde hon att jag skulle vara bra igen. jag får helt enkelt fortsätta knapra ipren :p
dom tyckte även att jag skulle börja med nån slags träning. så får se om jag börjar gymma igen med mamma.

idag ska jag jobba, 14 - 20.30. får jag ont i ryggen får jag väl helt enkelt stå upp - för då gör det inte lika ont.

nu ska jag göra mig klar. för snart kommer min skjuts till jobbet. PUSSDÅ!



 




jag slår nog alla rekord!

.....

igår fyllde amanda o bella år. så ett stort grattis till båda 2. :)

jag o amanda planerade att gå på bio då o käka på thai i gävle. så vi tog 1 bussen in o gick o käkade. efter maten gick vi hem till hennes farfar o fikade lite o pratade, sen kvart över 5 pallrade vi oss till bion o köpte biljetter o sånt. så kl 6 började filmen. såg twilight. kände att jag var tvungen o se den eftersom alla snackar så mkt om den o att den är så bra. sen så hade båda bio kort, så då gick vi på den. riktigt bra var den. precis som alla sagt. nu är jag lika kär i edward som alla andra är :p haha. längtar redan så mkt efter 2an. hoppas den kommer snart! :) fick skjuts hem hit efter filmen av amandas farfar. kikade på film o sov.

nu snart sak vi åka in till valbo o göra av med presentkort. sen ska jag kanske ta en promenad med elin. hon skulle höra av sig sen så får vi se :)

imorgon ska jag till tandläkaren igen. eftersom jag blandade ihop datumen sist så.. hoppas det går bättre för mig den här gången :p haha. ska vara där halv 8 på morgonen. usch o kliva upp så tidigt. det har jag inte gjort på evigheter.. hua! wish me luck!



.....

i fredags var jag först hemma o käkade med familjen, sen gick jag till amandas mormor där amanda var barnvakt åt sin lilsis. sen kom henkan o skjutsade ner mig, amanda o linda ner på stan. gick hem till danne o förfestade med ante o danne. gick sen på steeltown o träffade massa folk. hade riktigt kul fast det inte var nå speciellt. somnade inte fören typ 8 på morgonen. så var ganska trött på löradagen när jag vaknade, men inte kunde jag somna om för det.. :s

kl 3 skulle vi ialf till min kusin om fyllde 17. käkade tårta o snackade. sen gick jag hem o gjorde mig klar för att sen åka till forsbacka där bella skulle ha en liten fest för att hon fyller 20 på måndag. ja tog halv 7 bussen till forsbacka. hemma hos bella var det folk redan o vi satt o snackade massa sen lekte vi lite lekar oså. och herregud vad jag skrattade åt johanna. hahaha! kl 10 kom glenn o hämtade mig o körde mig till linda. drack nån öl där innan tommy kom o hämtade oss så åkte vi till steeltown. gick förbi lillpuben, elvis o slutade på 8ball. en jäkla runda. hade ganska trevligt igår med.

idag har jag bara kollat på film och tv med H. när jag kom hem sen gjorde jag lite käk o nu ska jag ta o städa lite. för snart kommer amanda hit o kollar på mer film med mig. :)

imorgon ska jag ringa sjukhuset när jag vaknar o antagligen få komma dit. ialf så som jag fattade det sist jag pratade med dom. börjar tröttna på min stackars rygg. sen ska vi in till gävle o käka på thai o sen gå på bio. mys!

den 19 maj tror jag det är åker vi till gran canaria :) najs!



HC

igår umgicks jag med amanda. var o käkade på monroes o sen hem till linda o snackade lite. sen gick vi hem till mig för att kika på film o bara lata. sen imorse så åkte hon till skolan o jag låg kvar i sängen nån timma till. gick sen upp o gjorde mat till mig o backe. o ringde hälsocentralen. ska nu käka 3 st ipren 400g om dagen. o om det blir värre i ryggen innan helgen ska jag ringa dit igen o komma dit. annars skulle jag höra av mig på måndag o komma dit o kolla ryggen. berättade för dom hur det var oså, så skulle antagligen få röntga den eller var dom yrade om. men dom snackar så mkt gojja där så blir väl bara kattbajs av det o jag får gå med min onda rygg....

ska även till tandläkaren på fredag kvart i 10. ska få prata med nån specialare där om att jag vill ta ut tandställningen. så vi får väl hålla tummarna :)



;)

sovarn!

idag är jag riktigt utvilad ialf. gick upp runt 3 igår. gick o käkade vid 4 typ, sen när jag kom hem gick jag o lade mig på en gång igen istort sett. sen sov jag till halv 12 idag. så jag var inte vaken alltför många timmar igår. har nog fortfarande kvar lite ångest i kroppen. men det går väl över det med. har städat o tvättat massa idag. sen har jag vart hos moste o käkat massa god mat o efterätt o druckit ett glas vin till maten.

ska ta o hoppa in i duschen nu tänkte jag. sen ska jag nog åka ner på stan. är så rastlös så jag vet inte inte. eftersom jag sov hela dagen igår kan jag bara inte vara hemma hela dagen idag. måste göra nått ialf :)






;)

jul - ljungdalen - nyår

på julafton var jag hemma hos pappa och firade med massa folk. var nog första julen på länge som jag gillade. var riktigt trevligt faktiskt. och fick många fina paket :) åkte med haidi o dom när dom skulle åka därifrån så hon o johan skjutsade mig hem o lämna mina saker o sen hem till linda där amanda oxå var. satt där ett tag sen gick vi på kharma.

på juldagen var jag hemma hos michan. blev ganska mkt folk där. gick till lobby vid halv 10 tror jag klockan var. o när vi kommer fram hade michan glömt sin biljett, så jag o hon sprang tillbax o hämtade den o sen tillbax dit. var så himla mkt folk där inne så det var inte himla kul. gick med några till elvis ist o var där en stund innan man skulle dejta sängen.

den 27 dec började våran resa upp till ljungdalen. när vi var framme så packade vi upp allt och ordnade. tog någon öl o sen skulle vi dra ner till värdshuset o träffa några som var där. tog pulkorna o skulle ha race. vilket inte gick så himla bra. jag o carrol delade på en pulka. o jag fick inte stopp på skiten så jag nockade henne i bakhuvet, vilket slutade med spräckt läpp. och teve han nockade asp så han började blöda näsblod.

den 28 dec vaknade vi tidigt o bestämde oss för att prova backarna. gick ganska bra. har bara det där problemet med att svänga åt andra hållet. helt underbart fint uppe på berget. liften gick inte allra längst upp så vi gick typ 100 meter till tills man var längst uppe. underbart. gjorde världens vurpa ialf, och gud vad jag slog i huvet, tror jag fick en lätt hjärnskakning eller nått, för jag var alldeles yr i huvet  den dagen. åkte in ett tag o käkade lite, sen tog asp carrols lifkort sp pkte jag rönnlund o asp lite o det var en jäkla upplevelse o se asp på skidor. hahaha. gud vad kul det var. tror jag skrattade hela vägen ner :p

den 29 åkte jag lite skoter med teve. tror jag sträckte en muskel eller nått i ryggen då. fick himla ont i den ialf. vaknade då på natten o var alldeles lam i kroppen. 

den 30 åkte vi ut igen. med fontan, malin, saltis o dom. åkte till nån liten stuga mellan bergen o käkade. o sen åkte vi runt lite o till nån sjö med massa öar så teve kunde få hoppa lite med skotern. det var nog ingen bra ide för mig att följa med då. för fy bubblan vad jag fick ont i ryggen sen efter det. så jag kände att jag ville åka hem till sandviken igen efter det. inte så kul att få ligga i stugan helt själv dom dagarna som var kvar medans dom andra var ute o roade sig med sitt, så mamma kollade upp tågbiljetter så jag skulle kunna komma hem. vad bra tänkte jag. att jag skulle få komma hem. men så hade hon kollat fel, så man var tvungen att förboka o sånt skit. men som tur var så kom världens snällaste monia o tommy o hämtade mig. vilken jäkla resa det blev. fick stanna o sova 2 ggr på vägen.

kom hem runt på nyårsafton. åkte hem o vilade ett tag, amanda kom hit o vilade hon med. vid 8 tror jag hon var när vi började göra oss klara o öppna första ölen. halv 11 kom emelie, elin o angelica o hämtade mig o amanda o skjutsade oss till årsunda. henke kom o mötte upp oss oså gick vi hem till rickard. blev en himla bra nyår. ganska lugnt för min del dock eftersom jag hade så ont i ryggen. men det var kul o se hur fulla alla andra var :p haha tog en taxi hem sen.

jag har fortfarande ont i ryggen, så jag funderar på att om det inte blir bättre att jag ska ringa till sjukan o be att få komma dit o kolla upp den. vi får väl hoppas den blir bättre :)


RSS 2.0