måndag

ligger på soffan hos henke nu. och han ska se fotboll så jag får roa mig med datorn.

idag har jag vart med bella i valbo och handlat lite. blev massa underkläder och ett par nys leggins bara. blev lite sugen på en ny väska som jag hittade. men plånboken sa ifrån. men ångrar mig lite nu att jag inte köpte den. när vi vart dä ett tag så kom backe och lämnade av småsystrarna fös jag skulle vara barnvakt. gick och åt på donken. och jag kan säga att det blir ett himla spring när man har två små med sig. men det gick fint.
efter maten tog bella och åkte hem och jag, allis och elsa o gick in på köpis igen. gick till leksaks affären o djur affären o h&m o kollade. dom fick varsittmålarblock, pennor och hårspånnen. så dom var nöjda. :)
strax innan 8 var vi hemma igen. tjejerna var helt slut. så gjorde dom klar för sängen, sen satt vi oss på golvet och målade lite innan mamma och backe kom hem. bara själva bussresan hem var ju ett nöje i sig för dom små. haha :P

en ful grej - när vi skulle gå till bussen i valbo så ser jag en tjej som ställer sig utanför en av ingångarna och ser panikslagen ut. sliter av sig byxorna och sätter sig och pissar. hon såg helt normal ut och var väl i 20 års åldern. hahaha. är man kissnödig så är man? men själv skulle man väl kanske gått på toan innan det blev sån panik att man måste sätta sig stora ingången till köpis och kissa - bland allt folk?!

imorgon ska jag till körskolan och skriva in mig. sen blir det jobb 16-22.15. sen får vi väl se vad som sker. :)

pussdå!

onsdag

sitter och kollar på tv nu. ska snart ta o göra mig klar o ta nått snabbt att äta. sen när henke kommer hem ska ví åka hem till mig så jag kan ringa till körskolan. sen efter det ska vi åka in till valbo en sväng :) men jag¨måste försöka hålla i pengarna lite den här månaden :)

ikväll blir det nog bara lugnt. kanske nått avsnitt av true blood. sjukt bra serie. rekomenderas starkt! :D


helgen i bilder



måndag och hemma igen

har haft en super härlig helg.
kom iväg runt 4 mot finspång efter att vi vart i valbo en snabbsväng. när vi kom fram åkte vi förbi min farmor och hämtade nyckeln hem till linda där vi skulle bo och vara kattvakt, framme hos linda gjorde vi iordning lite med sovplatser och packningen och satte sedan igång en film. men jag o nattis tröttnade ganska snabbt så vi satte oss och löste korsord ist :)

gick upp vid halv 8 på lördagen o hoppade in i duschen och gjorde mig klar. sen runt halv 10 kom vi iväg. började kolmården med att ta safarit. :D efter att vi åkt den så tog vi och gick in. vilka backar då. hua! men motion fick man ialf. var riktigt kul och mysigt att gå där inne :) åkte hem igen runt 5 tror jag det var. stannade i norrköping och handlade hem mat för grillning. himla gott! gjorde lite drinkar o drack lite., och spelade lite geni. (barnfrågor) haha.

och på söndagen vaknade jag tidigt igen. även fast det blev sen på lördagen. men kunde inte somna om. så jag gick upp och började städa lite grann. och när nattis kom upp så gick vi ut på en promenad o sen in o k'äkade, städade klar och packade in oss i bilen och började resan hem..

idag har jag gått upp tidigt igen. jag fick vara barnvakt nu på morgonen en stund åt elsa för dagis var stängt idag. så hon kom strax efter 7 och åkte sen igen vid 10. så här sitter jag nu o ska snart äta lunch. sen får vi se vad som häner :)

bilder från helgen kommer sen - när jag hittat på sladden till kameran :)

PUSS

....

nu är jag hemma igen efter att ha vart i gävle. stannade på vägen o käkade pizza. usch vad fet jag känner mig nu. får nu förtiden ångest efter jag ätit något annat förutom sallad. måste få ordning på detta. får börja på måndag. antar att det blir endel utemat i helgen eftersom vi ska bort. men får försöka göra det bästa av det..
har dammsugit och torkat golven i huset nu oxå.

och inte blev det nå jobb idag heller. :( får vänta tills nästa vecka då och hoppas dom hör av sig!

mamma vill att jag ska följa med ut och gå ikväll eftersom hon ser att jag inte mår så bra nu när jag smällt upp så dant i vikt. skulle verkligen behövas. men jag har en hel del att packa. så vi får se hur jag gör. kanske hinner om jag börjar packa nu. - ja så får det bli. HÖRS!


torsdag

idagväckte henke mig vid 10 för vi skulle ta en sväng ut till owe jansson. hittade lite småsaker som jag blev sugen på. så tänker nog åka dit när man får lön. :) när vi kom till sandviken igen tog vi o kikade på ett avsnitt av TrueBlood - sjuktbra serie. kan inte sluta kolla. så det är typ vad vi har gjort dom senaste dagarna :p
just nu är jag hemma hos mig, har precis tvättat lite så jag har rena kläder tills helgen. sitter och väntar på att mamma ska komma och hämta mig med, för vi ska åka in till gävle och hälsa på min gammelmormor en sväng.
när jag kommer hem igen måste jag ta tag i packningen - jajamen!

PUSSDÅ!


tänker på dig idag gumman. hoppas allt går bra! <3

onsdag

nu är det ändringar. har gått upp i vikt nu och känner mig bara fet och ful. inget passar som det gjorde förr. så nu är det inge pasta, potatis, ris eller bröd som gäller. och heller inget godis ller så. ska även köpa gymkort när jag får min lön så jag kan hänga med mamma på gymmet. låter bra!

så ganska nyligen har jag tryckt i mig en sallad. och sen är det slut påall läsk här med. så nu är det bubbelvatten som dricks :p haha

ska snart hoppa in i duschen o göra mig klar tills nattis kommer så ska vi bränna ut någon film som vi ska kika på ikväll.

sen skulle jag behöva packa med. men det får nog bli imorgon eller nått. åker ju på fredag :D YES!


tisdag

sitter hemma. har städat lite idag. så nu är det ganska fint ialf. :) ska ta o göra en liten rensning bland kläderna tror jag också. det är för trångt. och jag använder heller inte allt. det bara hänger eller ligger där bara.

igår var jag med nattis ialf. vi var till körskolan en sväng. för nu är det dags för körkort. jag känner mig motiverad. men det får bli en intensivkurs för mig. för annrs kommer jag tröttna och lägga det åt sidan. bättre att ha några veckor som man bara "måste" plugga och prioritera det först. bra att man känner sig själv ialf och vet hur man är :p.
sen gick vi och fikade och kollade i lite affärer. och slutade sedan hemma hos henne. där det blev mat och tv. nattis målade även mina naglar. :) haha. så gulliga så :p

nu ska jag ta o sätta igång här. PUSS


tråkigt.

jag har så fruktansvärt tråkigt. inget kul på tv heller. både igår och idag har jag vart i valbo. igår köpte jag 2 par skor. ett par ballerina och ett par mer "kängor". och idag fick jag som en kuvertväska/plånbok med nitar och ett linne av henkeboy. han är snäll han :)

och i måndags köpte jag en dator med :) en pytteliten bärbar. kostade bara 2499, så tyckte det var ett bra pris. har ju min andra stationära oxå. men tänkte ha den här mer som en dator att ha med sig och så. riktigt nöjd över mina köp.

vi håller ävn på att sparar - eller jag sparar, till en singapore resa med henke i vinter. vi får väl se hur mkt jag hinner få ihop först och främst. får försöka leva lite snålare. 

nästa helg drar vi - jag, nattis, henke och hedde till norrköping :) på fredag åker vi. sover nog hos min farmor då, sen på lördag blir det kolmården :D KUL! och den natten tar vi nog min faster hus och sover i. för dom skulle bort. och på söndagen far vi hem. men är der fint väder då, så kanske vi åker förbi min andra faster och badar lite pool innan. :)

tack o hej!



RSS 2.0