helgen..

helgen har vart riktigt skön. avslappnad. i fredags jobbade jag till klockan 6. när jag slutade kom carrol o hennes mamma o hämtade mig, så skjutsade hennes mamma oss till carrols stuga. fick käk när vi kom dit o började dricka lite öl. vid 10 tiden så hoppade vi ner i tunnan o badade nog ända till 4 på morgonen tror jag. så vi såg ut som russin efteråt kan jag tala om. teve kom oxå förbi en sväng o badade med oss. så skönt att bara få prata, prata o prata o inte göra nått speciellt :) riktigt mys!

på lördagen när vi vaknade så klättrade vi upp på vinden o renade ur det sista där. o det är riktigt trångt o krångligt att vara där. o när vi är där uppe så skriker carrol att hon såg en råtta. ohjäklar vad jag blev rädd. o efter ett tag ser hon en till. blind som jag är så såg jag inget. efteråt har jag fått höra att en av dom typ krök under mig där jag satt.. :S läbbigt!
när vi var klar med det så satte vi på bastun, så då blev det dricka lite öl med. efter den fick vi hembakt pizza som kanske var hur god som helst :p så satt vi i lillstugan o spelade lite kort o snackade. åkte sen ner på stan med peter o sara o gick på steel town o 8ball. var ganska trevligt. gick hem till öling sen på efterfest. men jag vet inte riktigt om det var mkt till efterfest där :p jag o carrol tog ialf en taxi med teve o asp hem. eller taxin släppte av dom vid sörtutt så fick vi åka gratis nästan hela vägen till hennes stuga.

o idag har vi sovit ut riktigt o kikat lite på film, o sen åkte vi ner på stan för att kolla in julskyltningen. men jag vet inte om jag tyckte det var nått att ha... ?

nu sitter jag hemma o kikar på tv bara. blir nog sängen ganska tidigt idag.

nuså, PÖSS!


hualigen

helgen var riktigt kul :) i fredags var det bara lugnt. eller ja några öl blev det allt, men full kan jag inte riktigt kalla att jag var. har inte så mkt att säga om den kvällen förutom att jag hade trevligt sällskap :) skulle egentligen sova kvar hos carrol, men sen kom frejja, o då tänkte jag att jag kunde åka med honom hem till sandviken när han skulle hem. så klockan var väl runt 6 när jag kom hem.

på lördagen vaknade jag till liv runt 3 tiden. ringde carrol o planerade lite. hon var väl här ganska snabbt, runt 4 tror jag. vi började göra oss klara på en gång. tög en öl till det. vid halv 6 typ åkta jag backe o hon ner till chosen few där bröllopsfesten skulle hålla till. alla var lite sega på att komma igång i början, men sen efter att moster o mankan tävlat mot varann så tror jag dom flesta kom igång :) haha. hade riktigt kul. jag o carrol åkte till 8ball ett tag med runt 12-1 tiden. men när det stängde kände vi att vi inte hade fått nog av festandet än, så vi drog tillbaka till chosen o fortsatte festa ändå in på små timmarna (!!) grejen är den att dom stänger inte där typ förän sista personen drar. så det blev himla sent kan jag tala om. :p haha. tror dom flesta var riktigt på lyset den kvällen. kul hade jag ialf.

o nu är det bestämt att jag o carrol ska ner på peking träffen i år igen :) men då ska vi ha vårt egna tält o stanna kvar under hela träffen :) blir nog riktigt kalas det! :D

idag har jag jobbat o ska även göra det imorgon med. till kl 6, sen ska jag till carrols stuga o bada tunna o bara vara, hon o jag :) mitt hjärta det där!

och en sak... nadja, im gonna miss u darling! jag kommer hälsa på :)

kort kommer .....................

drygt ... men ändå :p

1984 mördades en 4-årig flicka, hon blev strypt av sin styvpappa. Om du inte kopierar denna text inom 30 minuter kommer hon sitta på din sängkant och stirra på dej med hennes mörka ögon fulla av sorg, och den trettonde natten kommer hon strypa dej långsamt till döds!

humor

igår kom carrols pappa o hämtade oss i forsbacka så åkte vi ut till hennes stuga. satt o snackade lite o sen kröp vi ner under täcke alla tre. har väl inte sovit sådär överdrivet mkt inatt eftersom tingeling inte kunde hålla tyst. och sen även för att vissa människor låter ganska mkt när dom sover ;p hehe.vi blev väcktrunt halv 8 imorse, och då var det bara att kliva upp o klä på sig o ut o börja arbeta. hal langat upp tegel till carrols pappa som suttit uppe på taket på det nya huset. så det känns i kroppen nu. det är tungt! är hemma hos carrol nu, själv. för hon jobbar o asp är kvar i stugan. ska städa lite här åt henne o sen hoppa in i duschen oså så att jag är klar när hon slutar. ikväll blir det lite öl ialf. och amanda ska med oxå. sen kommer teve o asp hit sen får vi väl se vad som sker.

onsdagen ska man inte prata om. för det man inte minns har inte hänt :p haha.
det är ganska komiskt att varken jag eller carrol hade en blekaste aning. o hur hamnade hennes telefon där, och vem är skjutsen? ;D haha. svara på den du!

pussdå!

carrol

sitter hemma hos carrol fortfarande. men dom är på innebandymatch o kikar, men jag orkade inte. men dom kommer väl tillbaka snart :) idag har vi ialf fått en stuga över nyår i fjällen :) riktigt kul! får se vilka vi blir som åker då .. jag längtar ganska mkt nu kan jag säga!

idag ska jag o carrol på quiz i sandviken var det tänkt. så man borde kanske ta o hoppa in i duschen o göra sig klar snart :p lite vin o skitsnack ialf :)

imorgon ska jag ringa om jobbet igen.så får vi se hur det blir med det.

och på lördag är bröllopsfesten :D kommer nog bli kul det med, får se om man blir kvar där hela kvällen eller om jag drar mig vidare .. aja, det visar sig.


telefon

idag har jag vart med teve ett tag när han slutade jobba, åkte hem till honom en anbbis sen åkte vi ner på stan o hämtade ut min älskade telefon o köpte skor åt honom. sen skjutsade han mig hem till carrol. o här sitter jag med värdels sötaste hund brevid mig :) asp är i köket o ska göra popcorn o sen ska vi kika på highschool musical 3. :)
 
pussdå!


GRATTIS

grattis till min älskade mami som fyller 40 idag! och även grattis till förlovningen! :)
jag blev hämtad på stationen när jag kom fram med mitt tåg. åkte hem o lämnade av packningen o åkte senare ner på napoleon med massa släkt o käkade god mat :) himla trevligt!


kanin

ja vi kom iväg mycket senare än det var tänkt i onsdags. åkte väl runt 4 tiden och var väl framme strax innan 8. och jag har kommit på att farmor kör lite galet :b rallyfammo! ialf när vi var framme så fixade jag i ordning loite här medans farmor var ute o gjorde lite ärenden. vid 9 tiden kom martin o mackan o hämtade mig, så åkte vi runt i mackans bil.. martin åkte hem vid elva tiden tror jag, så jag o mackan fortsatte åka. tror klockan var närmare 3 när vi slutade åka o åkte hem till honom o kikade på film. o sen skjutsade han hem mig när han skulle börja jobba :p

igår låg jag o degade hela dagen typ. linda kom förbi o käkade här lite när farmor slutade jobba. o efter maten hoppade jag in i duschen o gjorde mig klar o så kom martin o mackan o hämtade mig igen. vid 8 den här gången. åkte runt igen. samma runda typ 1000 ggr. fast efter att martin åkt hem så åkte vi ut mot hällsta o sonstorp. vi kom på att kaniner är jäkligt dumma. såg 2 efter vägen o den ena vägrade hoppa in i skogen igen. tydligen ser dom väldigt kasst. så säkte på det där sen när vi kom hem till mackan, o det är tydligen att dom ser i 360 grader, så dom blir tydligen så bländade när vi är bakom dom med lyset på, på bilen. så nu vet ni det. satt o kikade på tv:n o lite klipp på youtube. o sen vid 3 så var jag tvungen att åka hem igen så jag skulle orka upp idag. men hade himla svårt att somna.

nu har jag ialf klivit upp o sitter o kollar tågtider hem tills söndag. ska ringa lite samtal sen med o hacka MASSA purjolök som jag lovat o sen var det nått merjag skulle göra, men det kommer jag inte på just nu :p

ikväll är det öl som står högst upp på min lista ;)

finspång!

nu sitter jag hemma o väntar på att farmor ska komma o hämta mig. kommer iväg senare än räknat, men det är ju som vanligt det..

igår jobbade jag. o det var riktigt slitsamt. hade så ont i fötterna på slutet så jag knappt kunde gå! tur att teve är världens snällaste o kom o hämtade mig. som tack för det så fick han en dosa snus av mig :p hah.

nu måste jag packa klart det sista o sen ringa farmor o skynda på henne lite ;)

pussdå!

.....

gomorrn' :)

jag har huvudvärk, hungrig o trött! det måste vara vädret som gör mig såhär..
ska försöka röjja undan lite här, sen ska jag o teve göra lite ärenden var det tänkt ialf. ska ringa han snart så får vi se.

sen ska jag tvätta när jag kommer hem igen, så jag har lite rena kläder tills onsdag när jag åker till norrköping/finspång igen. verkligen så skönt att bara komma iväg.


lite kort från i helgen..

teve var chaffis :)


såå kul :D

jag är riktigt glad nu. :) jag o teve har fått tag på biljetter till volbeat i örebro den 10 dec. :) så nu ska vi bara betala dom.. åååh det ska bli så kul :D haha.


idag är det utgång med amanda o nadja. :) amanda kommer snart hit så ska vi käka o göra oss klara, sen ska vi ta bussen hem till nadja o förfesta o sen blir det kharma!

kanske ses :p


tandis.

gick upp kvart i 9 imorse. jag o nadja åkte in till gävle för jag skulle till tandläkaren för att göra sista spänningen.. (SOM JAG TRODDE!!) usch vad arg jag blev när dom sa att det skulle ta mkt längre tid för att det var andra saker som dom oxå lära göra. o det har dom inte ens pratat med mig om. så vi får se om jag tänker gå med på det eller inte. skulle få prata med den andra tandläkaren nästa gång jag kommer dit om det där sa dom..

jaja, efter det gick vi en snabbis i nån affär o drog sen vidare till valbo o letade efter skor. men gav inget större resultat.. hittar ALDRIG skor i min storlek. himla jobbigt att ha så små fötter. nadja körde sedan hem mig.
började ta reda på tvätten o städade lite.
efter den stund ringde farmor o sa att hon nästan var framme, så jag klädde på mig o gick ut o mötte henne. vi åkte ner på oden o mötte upp pappa o malin o käkade. himla god lax hade dom ialf lär jag säga! :)
när vi hade käkat klart gick jag o farmor ner på stan o kikade lite. och vet ni? jag hittade ett par skor (!) yey! så fick ett par nya skor av farmor och ett par vantar. efter att vi kikat klart så skjutsade hon hem mig igen o fortsatte sin resa ännu längre upp i landet.

o nu har jag inte gjort mkt. mest suttit vid datorn o vilat en stund framör tvn i sängen :)

o jag är oxå arg för att jag skulle beställa kläder osånt från internet. men självklart så va det slut på 2 av sakerna jag skulle köpa, så då sket jag i allt :p hah.

nu har jag gnällt av mig lite, så nu ska jag kika på vänner, som brukar få mig på bra humör :p
pussdå!


sofia, amanda o jag. (micke o hans kompis i bak)

tråkig lista i brist på annat

Om du inte gör detta innan kl 12 inatt så kommer du att dö imorrn

Kl nu: 15.33
Namn: Jonna Norlin
Piercingar: navel, tunga o öron
Tatueringar: inte än. 
Längd: 1.55
Skostorlek: 34-35
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja!
Tänker du på självmord: Nää
Tycker andra att du är attraktiv: det har jag inte en blekaste om.
Dricker du: jodå
Använder du droger: icke!
Vilket shampoo använder du: olika
Vilken parfym använder du: mestadels jennifer lopez - live
Vad är du rädd för: getingar o småkryp
Gillar du att tvätta: nä, men det är skönt när det är gjort.
Gillar du Berg-och-Dalbana: Jadå

SENASTE..

Film du hyrde:
inte en blekaste
Film du köpte: my little pony till lillasyster
Låten du lyssnade på: metallica - the day that never comes
Låten du laddade ner: metallicas nya album
Personen du ringde: amanda
Personen som ringde dig: mamma
Tv program du tittade på: project runway är på på tvn just nu.. 
Personen du tänkte på: ingen aning

FÖR ELLER EMOT...

Långdistansförhållanden:
 det vet jag inte riktigt 
Utnyttja någon: Emot
Självmord: Emot
Teenage smoking: spelar inte mig någon roll, upp till var och en. 
Att använda droger: Emot
Sex före äktenskap: för
Köra onykter: Emot
Förhållanden: För

FAVORIT..
Mat:
thai!
Låt: still counting
Sak att göra: umgås, festa, resa
Sport: extremsport
Dryck: fanta på bakfyllan :p
Kläder: jeans o tshirt
Film: olika
Bil: ingen speciell

HAR DU NÅGONSIN:
Gråtit över en pojke
: Jadå
Gråtit över en flicka: kompis, ja
Ljugit för någon: jo det har jag väl gjort
Varit i slagsmål: Japp
Blivit arresterad: haha ja..

ANTAL..
Gånger du varit kär:
riktigt, två..
Gånger ditt hjärta brustit: många ggr
Tjejer du kysst: ingen? vad jag vet..
Gånger ditt namn varit med i tidningen: några ggr är det väl
Ärr du har på kroppen: går nog inte att räkna, är rätt klumpig av mig

VAD/VILKET
Ska bli skoj:
 vet inte riktigt :p
Ska inte bli skoj: ta reda på tvätten
Sparar du till: resa
Väntar du på: inget speciellt
Pålägg gäller: olika, men väldigt sällan jag käkar frulle
Dagens dryck: cola, päronjuice

SENASTE..
Personen du fick mail av:
vet inte.
Personen du fick brev av: nån räkning
Personen du fick sms av: nadja
Saken du köpte: skor o vantar
Hur tidigt stiger du upp: ett?
Gillar du att slåss: icke
Vad ska du göra ikväll: Inte mkt.
Är du seriös: inte så överdrivet ofta :)
Vad är du allergisk mot: nickel, mjölk o saffran lite grann
Var har du ont: fötterna
Använder du hårspray: mitt liv :D
Kan du stå på händer: i vatten o mot en vägg. ja :P
Favorit serie: Desperate housewives, gossip girl o vänner!
Håkan Hellström eller The Ark: Håkan, men lyssnar inte på nån av dom direkt.
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: lasse :p
Salt eller socker: båda 7 :b
Gillar du ketchup:  kan inte leva utan det!! 
Är du glad nu: skapligt ialf :)
Var du glad igår:  jovars
Känner du nån som jobbar på sjukhus:  nä?
Vad dansar du till: dansar knappt
Stockholm är: en stad
Göteborg är: en stad
Kan du sjunga: kan kan väl alla :p
Mer värt än guld: familj o vänner


...

idag har jag inta gjort ett skit igen tills kl fem då jag klädde på mig o åkte med morfr o nid till forsbacka. gick hem till nadja o har precis kikat klart på high school musical 1, som jag inte sett.. eller jag har inte sett nån av dom. o nu sitter vi o kollar på vänner. funderade lite grann om vi skulle ta o gå ut o gå en sväng senare. men vi får se hur det blir med den saken.. :p

ska upp tidigt imorgon med. ska in till tandläkaren o spänna tandställningen för sista gången :D så innan jul har dom sagt att den ska vara borta. så jag hoppas väl på det ialf :)

pussdå!


full o gla´ kexchoklad. gammalt kort!

......

teve kom o hämtade mig så åkte vi hem till honom o kikade på lite klipp på youtube o sen kollde vi klart på 10000 BC som han hade börjat kolla på. den är ganska bra tycker jag. men jag har sett den förut.. micke kom även dit. åkte bort till carrols stuga för teve hade lovat att skjutsa hem dom till forsbacka, så det gjorde vi. stannade på statoil o handlade lite på vägen till forsbacka. o sen på maxi där dom skulle handla så jag snackade lite med anki där. o nu är jag hemma igen.

jag har lite beslutsångest inför helgen vad jag ska göra.. ska jag med ut? ... eller ska jag ha en lugn helg o bara ta det lugnt.. det visar sig väll.

nu ska jag spela lite, sen ska jag nog ta o krypa ner o sova. :)

the day that never comes..

jag kan bara inte få nog av den låten. himla bra! :)

idag har jag inte gjort alltför många extra rörelser. ligger fortfarande i sängen o såsar.. har vart upp o käkat macka o slängt i tvätt, sen gått tillbacka under täcket igen..
teve ringde för ett tag sen, så vi bestämde att vi skulle hitta på nått, så ska väl ta o släng in en till tvätt o hoppa in i duschen så jag är klar tills han ringer igen.

både nadja o amanda ville att jag skulle ut i helgen. o jag kom nu oxå på att jag o carrol även skulle umgås i helgen (har jag för mig ialf :p) så vi får se hur det här slutar :p nått blir det nog ialf. :)

nä nu lär jag ta tag i det här!
pöss!

bilder från den 25 :)


halloween fest .. igen!

i lördags var jag på bröllop & dop. himla fint! var sen mat o fika i en lokal. jätte trevligt o träffa massa släktingar som man inte träffat på jätte länge. efter att jag vart där ett tag kom teve o skjutsade hem mig så jag bytte om till min utklädnad. :p blev vikingtjej den här gången :) gick sen ner till bussen. men den gick såklart inte som jag trodde, så jag började gå ner till maria på stan. men sån himla tur som jag hade kom mamma o dom precis o åkte förbi mig, så då fick dom skjutsa mig.
satt väl hemma hos maria till typ 9 tiden, sen åkte vi med monia o tommy ut till årsunda där festen var :)
hade kul hos maria och på festen. riktigt kul att träffa massa folk som man inte träffat på ett tag :p anki kom även dit, så det var kul :) men ialf så var det mesta av kvällen bra. sen på slutet var det bara jag o hedde kvar tror jag. o då kom carrol, asp o fejja o hämtade oss, släppte av hedde hemma o vi andra åkte till sandviken. åkte till carrols stuga o badade tunna. till 7 på morgonen tror jag. :p haha. det var kul :D jag är en jäkel i vatten :p haha. men när man sprang mellan bastun o tunnan barfota på is så har jag gjort illa båda fötterna. har bajsont! :s

söndagen mådde jag inget vidare kan jag lova. fy satan! gick o la mig o sov vid halv 10 typ. o upp runt 7 tiden imorse o vara barnvakt. till typ 2 idag. inge vidare o gå upp så tidigt. men jag tjänade pengar på det ialf :p haha.

nu blir det bara teve o dator ikväll. eller ja.. teve kanske skulle komma o snacka lite senare. får väl se hur det blir med det.

pussdå!

RSS 2.0