....

jag har äntligen hittat den förbannade tevedosan! jag hade råkat packa ner den i sminkväskan. haha. och ändå har jag kollat där lite snabbt 2 ggr :p så himla dum!

nu har jag precis duschat o gjort mig klar. så ska alldeles snart pallra mig till bussen. känns inte sådär skit kul i det här snövädret! :s slutar som sagt halv 8, o då ska jag leka med teve var det tänkt. ska ringa carrol med. så får vi se vad som händer...

imorgon är det bröllop! :)
o sen ska jag på maskerad i årsunda :)
kom dit vettja, berga bystuga!
sofie o hennes kompanjoner som har festen.


i brist på annat ..

namn: Jonna Norlin
piercingar: 3 i öronen, tungan o naveln.
tatueringar: ingen, just nu ialf..
längd: 1,55! himla lång jag ;D
skostorlek: 34-35
hårfärg: Brun och blond
ögonfärg: blåa
motto: ööh?

kär?: icke sa nicke!
önskar du att du bodde någon annanstans?: jajamen!
dricker du?: ja det gör jag oxå!
använder du droger?: nejnejm om inte alkohol räknas då?
vilken parfym använder du?: jennifer lopez mest ialf :p
vad är du rädd för?: getingar o äckliga kryp!
har du gjort mycket som du ångrar idag? nej?

senaste
filmen du hyrde: var så länge sen så det vet jag inte..
filmen du köpte: my little pony till min lilsis :p
boken du läste: tusen strålande solar
låten du hörde: nått med infected mushroom (stavning?)
personen du ringde: fahlberg
personen som ringde dig: Fahlberg
tv-program du såg: vet inte vad det heter
person du tänkte på: du, det har jag inte en aning om. marcus kanske eftersom jag pratar med han nu?
personen du fick e-mail av: arvetsförmedlingen
personen du fick brev av: hemlis ;)
personen du fick sms av: nadja
gången hela din familj åt middag tillsammans:  vet inte riktigt.

favorit
mat: THAI THAI THAI !!
låt: ingen speciell låt men jag säger bara VOLBEAT!
sak att göra: umgås?
sport: extrem sport
dryck: fanta på bakfyllan ialf ;)
kläder: jeans o t-shirt med tryck :)
Film: ingen aning. batman the dark knight är väl bra :)
Serie: Desperate housewifes, Gossip girl, vänner!

har du någonsin
gråtit över en kille?: jodå
gråtit över en vän?: jodå
ljugit för någon?: Japp
varit i slagsmål?: det har jag. men är väl inte stolt ..

antal
gånger du blivit sårad: X antal ggr
gånger du varit med i tv: inte en blekaste
gånger ditt namn varit med i tidningen: några gånger ja :p
ärr du har på kroppen: haha går nog inte att räkna. :P haha nevars!

vad har du gjort idag: jobbat o vart på stan
gillar du att slåss: nej
vad har du på dig: jeans, t-shirt o tjocktröja
vad ska du göra ikväll: leta reda på tv dosan o sova.
vad är du allergisk mot: nickel, lite mjölk o (saffran?)
använder du hårspray: ja
kan du stå på händer: mot en vägg o i vatten
salt eller socker: sucker ;D
gillar du ketchup: MITT LIV!
är du glad nu: ne irriterad över teve dosan
har du hållt på med mera än 2 killar på en kväll? jodå det har jag.
var du glad igår: jo
stockholm är: en huvudstad
göteborg är: en stad
kan du sjunga: kan kan jag väl. men hur det låter är en annan sak
spaghetti eller makaroner: snabbmakaroner is the shit!
land du vill besöka: USA
vad hatar du mest: ingen aning. men det är väl en del
vad ska du göra härnäst: fortfarande leta efter tevedosan
Vem vill du träffa: det är många. men min farfar roland skulle nog vara den jag mest vill! (oså kurt cobain då :p hah)

hemma igen

kom hem vid 5 över halv 11 typ.. så har inte vart hemma allt för länge. blev lite senare på jobbet idag. men det är sånt som händer ibland. :) men det kvittar mig :p har gått bra o jobbat idag. men fick lite ont i syggen efter rasten. blir så när man sitter ner i 100 timmar. måste nog börja träna ryggen eller nått. fahlberg kom o hmtade mig när jag slutade, ville inte gärna gå hem i den är snöstormen! fy vilket väder det är! tack så himla mkt!
ska även få jobba imorgon med från 3 till halv 8 så det är toppen :) känns bra bra!

.....

dom ringde från maxi nyss o ville att jag skulle jobba. o det ska jag. så jag börjar kl 4 o har stängning så slutar alltså kvart över 10 :) känns bra! så jag är nog inte hemma förän halv 12 eftersom bussarna inte går som jag vill att dom ska. :p

nu ska jag göra det sista sen ska jag ner på stan en snabbis innan jobb.

god morgon!

vaknade vid 11 typ igen av att ungarna låter. funderar på att sätta munkorg på som så kanske dom blir lite tystare :P haha ne, det är elakt. men nått ska jag nog komma på så dom håller sig tystare på morgonen. klev ialf upp ur sängen o gick o käkade frulle. sen startade jag datorn oså.. kom nyss ut ur duchen nu, så ska väl ta o göra mig klar snart, ska hinna med kvart över 2 bussen ner på stan för lite ärenden.. :)

hörs senare. pussdå!

jobb

idag har jag vaknat tusen gånger av att ungaran gapat. sen vid 11 drog jag mig ur sängen. käkade lite o sen åkte mamma, systrarna o jag in till gävle för att hälsa på gammel mormor. fikade lita o snackade. när vi var där så ringde dom från maxi o ville att jag skulle jobba, så vi fick ta o åkta från gävle in till sandviken snabbt så jag kunde jobba. jobbade typ från halv 3 till halv 9. så lite mer pengar i kassan är det allt. :) men det gick bra o jobba ialf.

mamma kom o hämtade mig när jag slutade, käkade lite när jag kom hem o sen har jag bara suttit vid datorn o teven som jag fortfarande gör :p

pussdå!

kort från i lödags ... kommer fler sen!


promenix

idag har jag återvänt hem till mig. haha. efter ett bra tag. :p när jag kom hem idag städade jag lite, lagade mat o var barnvakt en halvtimma typ. sen ringde jag teve, så sa vi att han skulle hämta upp mig när han slutade. så vid 8 kom han o hämtade mig, så åkte vi o hämtade upp carrol o asp vi statoil o sen gick vi ut o gick vid hedåsen. KOLSVART! tur att jag har lampa på mobilen annars skulle det nog kommit i brallan på både mig carrol o hennes hund som är lika fega alla 3 :p haha. så gick vi till carrols stuga o satt o snackade en stund.. efter ett tag kände jag att jag ville hem o teve höll på o somna så då drog jag med honom hem mot honom så han kunde köra hem mig o köra asp till statoil igen..

så händelserik har min dag varit. haha.. inte så mkt som skett med andra ord :b

nu blir det teve o dejta kudden snart :)
PUSSDÅ!

maskerad!

blev väl lite sådär med den. synd att det blev massa bråk men annars hade ialf jag kul :) blev himla full. :p eller det vart nog dom flesta vad jag har hört efteråt :p haha. var ganska många som kom ändå, fast det är ju ganska stort det där huset så man märker nog inte riktigt hur många det är lixom.. haha sen hade pierre somnat mot väggen o jag lutandes mot honom. sen hade jag somnat uppe på scen o vid stereon. var nog lite trött där på morgonkvisten. :p fäljde med o sov hemma hos pierre o malin. haha, o jag hade sagt att jag ville ha en macka o när jag fick den så hade jag kastat den på pierre. haha ganska fult. o sen att jag sov mellan dom oxå med ALLA kläder på. t.o.m jackan. stackars dom som fick stå ut med mig! usch. blev alldeles för mkt vin. min telefon försvann oxå. fast den har kommit tillbax för sara o peter hade lyckats få med den hem i nån påse. men skönt att den kom tillbaka ialf. :)

det var inge vidare kul o städa sen dagen efter heller. var så bakis så jag fick gå o spy mellan sopningarna. HUALIGEN!
blev klar med städantet inatt nån gång.

idag har vi vart in till ove jansson o kikat lite. köpte en ny sminkväska o sen stannade vi så jag fick köpa thai mat med. bästa maten ever! ;D sen åkte vi hem till johanna o danne o spelade spel. jag kom 2a med 2 poäng ifrån nadja. så ganska duktig var jag allt :)

nu ska vi snart kika på film. blir nog notebook. sett den flera gånger, men jag tycker den är så mysig på nått vis :)

tack o hej, fula grej!

(bilder kommer sen!)

fredag

nu har jag vaknat o håller på o kollar på svensson svensson. så himla rolig :p snart ska vi in till valbo o handla tills imorgon. sen ska vi pynta lite o sen vet jag inte vad som händer.skulle nog leka lite med bella o sen skulle teve ringa sen med :)

jag har fått världens berg på hakan. usch! jag brukar aldrig ha finnar. men nu skulle man ju självklart få hela mount everest på sig!

måste även sy brallorna som jag inte gjorde går. men det blir nog bra!


sliten

har inte hänt så mkt på sista tiden. mest tagit det lugnt bara. igår var jag o bella barnvakt åt mina småsystrar ett tag. sen kom pappa o hämtade oss så släppte vi av bella i forsbacka o vi åkte hem till pappa o dom hjälpte mig lite med mitt CV så nu är det klart o har skickat iväg det.. så får vi hoppas nu att jag får jobbet! jag vill verkligen o är så himla sugen på att bara packa o dra! efter jag var klar med det så skjutsade pappa hem mig till nadja så sydde vi lite på bellas klänning oså. sen gick jag o carrol ut o gick. riktigt skönt! idag ska jag försöka sy ett par shorts eller liknande till min super snygga pippi dräkt :b

sov ut riktigt idag. vaknade runt 2 o det var riktigt skönt kan jag tala om :) gick ner till konsum o köpte saft. det var slut på dricka här o jag tycker inte om vatten!


finspång

då var vi hemma igen. kom till forsbacka inatt. var hemma hos nadja runt halv 1 kanske. bilresan kändes snabbare än vad den gjorde ner. haha skrattade en del efter vägen. speciellt när nadja inte såg den skarpa kurvan :p hahah, så himla kul :) har haft riktigt kul i helgen. i fredags var vi på maskerad bakom siemens. var kul o träffa massa folk. natta blev jätte full o försvann. haha. jag, nadja, adde o bulten gick ner på ettan o drack öl. var kareoke där. var väl hemma hos farmor strax efter 2 typ. somnade som en stock. mådde piss hela lördagen typ. men sen på kvällen började vi dricka vin igen. martin hörde av sig o ville att vi skulle följa med på fest. så det gjorde vi. drack lite vin med farmor innan o gjorde oss klara. sen gick vi bort o mötte upp martin o dom. både nadja o martin vart apfulla. men det var kul :) efter en stund gick vi hem till martin o fortsatte dricka där. satt o kolla i massa gamla skolkataloger. :p var väl vaken till 7 på morgonen eller nått. sov kvar där gjorde vi oxå. blev väckt vid 9, så man var inte himla pigg då kan jag tala om. drog mig en liten stund sen började jag o nadja pallra oss hem till farmor igen o sov några timmar.. eller ja, ganska många! sen vid 7 tiden gick vi o käkade. o sen började vi vår bilresa hem.

ena mitt örhänge blev bortslitet oxå. jäkla nadja! :p



damdidam

full fart :) fest i finspång. nadja är full :) marcus är full och det är jävla drag :)

finspång/norrköping

imorgon drar jag o nadja ner till finspång. 3 mil utanför norrköping. åker ivög runt 9 tiden på morgonen. tidigt. men vi vill vara där i tid :) sen på kvällen ska vi på maskerad hos natta, blir nog jätte kul o  traffa massa folk. länge sen man träffade dom.. så nu ska vi packa o greja tills imorgon. :)

undrar hur bilresan ner kommer gå? ..... hahah'
blir nog bra det tillslut :D

wish us luck!

pussdå!

mirrors

idag vaknade jag av att pappa ringde o väckte mig. åkte in till sandviken med nadja o handlade lite o sen hem till mig o hämtade lite sladdar till min dator som vi tagit hem hit till nadja. sen när vi kom tillbaka hit så kikade vi på batman - the dark knight. har redan sett den en gång. men den är värd att se fler ggr. :) sen har nadja målat väggen lite o jag har suttit o skrivit på ett CV till dom i norrköping. för dom ringde mig idag o berättade lite om vad det var jag skulle jobba med oså. så imorgon ska jag ringa dit igen så ska vi ha ett längre samtal sa hon. jaja, ialf .. sen har vi legat o kolla på lite teve o sen ska vi kika på dom 2 nyaste desperate avsnitten o sen blir det kanske en skräckis som vi håller på o få ner. mirrors heter den. får se om jag vågar då.. haha är inte direkt något fan av skräckfilmer :p




imorgon ska jag till tandläkaren o sen ska jag leka med carrol :)

druuuuuunk!


björn rosenström, blåmärken o jobb

hejsan hoppsan!
i lördags var det möhippa. hade hu kul som helst! först kidnappde vi moster o åkte sen ner på stan så hon fick gör lite ansikts behandling och sånt. sen åkte vi hem till anna o gjorde oss klara o drack lite o väntade på allt folk. trevligt! vid kvart över 7 typ gick vi till klaras och käkade. himla gott var det. och efter det pallrade jag hem till nina o drack lite mer vin o dom andra drog till lobby. typ kvart i 11 började jag o sanna dra oss ner mot lobby. gick o köpte öl sen gick vi o ställde oss o väntade på att han skulle börja spela. vid halv 12 typ tror jag han började. hur kul som helst. efter en stund gick jag ut till dom andra från möhippan o satte mig o snackade med dom :) hade himla kul! sen träffade jg på carrol o tv nån stans med, vet inte riktigt vart men det var skit samma. gick ialf till sibylla o köpte käk o sen hade jag o tv lite brottning utanför. hahaha. och carrol var fotograf. se tog vi en taxi hem, så jag var väl hemma runt halv 5 eller nått tror jag :p jätte lyckad kväll! vär väl inte lika kul när jag vaknade på söndagen. säkert 20 nya och STORA blåmärken som gör apont! sen är min rygg trasig nu med. och armarna, oj oj. är nog lättare o säg vart jag inte har ont efter den här helgen! hualigen ..
här kommer ialf lite kort.




idag vaknade jag av ett himla roligt samtal. eller ja kanske.. har inte bestämt mig än. blev ialf erbjuden jobb i norrköping. men jag sov så jag reagerade inte riktigt på vad nicklas sa, men det var ialf en annan tjej som skulle återkomma till mig via telefon o berätta lite mer och så om vad det är jag ska göra osv. så får vi se hur jag gör. om det kanske blir så att jag flyttar tillbaka till mitt norrköping. älskar ialf den staden, himla fint!

nu ska jag städa lite. tjolahopp!

klänning

nu längtar jag, kommer nog bli toppen det här. klänningen som nadja sydde blev störtskön :P

börjar få lite panik med pengar nu. usch. känns inge bra det här. men men...

imorrn ska vi glida runt oså. så behövs det skjuts så är det bara o ringa. :)

nu ligger vi mätta o belåtna o kikar på disney. ingen aning om hur mpnga vi har kikat på nu dom senaste dagarna. sjukt många ialf :p haha. men kul är det ialf ;D

pussdå!



klockrent ;)

ridning

igår var vi i kalltjärn o var barnvakt på kvällen. men vi åkte dit tidigare på dagen o åkte o red lite. usch, jag är lite små rädd för hästar, men det gick ganska bra ändå tycker jag nog allt. haha. red lite oxå, men bara ett varv, sen fick nadja rida o jag stog o matade ett föl. eller ja, föl o föl, det var ganska stort ändå nu. så himla fin! idag har vi vart i gävle på ungdomsmottagningen, jag följde bara med nadja för att hålla i handen när hon skulle ta ut o sätta i pstav. sen gick vi till kalas o/co hittade perfekta saker :) kommer bli stört bra det där. :D ganska rolig o pinsam resa hem från gävle med. hahaha :D

imorrn ska jag jobba, sen på lördag blir det fullt ös medvetslös! ;)

nu ska jag hjälpa nadja. pussdå!

ontontont

när jag vaknade idag hade jag så fruktansvärt ont i tänderna. går inte beskriva hur det känns riktigt. så jag somnade om igen och vaknade runt ett typ. sen har jag bara legat här i sängen typ. ska snart ta o måla naglarna, sen städa lite o göra oss klara inför ikväll. hoppas på en rktigt bra kväll! :) pussdå!

thaimat

idag har jag vart hos tandläkaren igen. massa spring där nu på slutet. kommer bli av med skiten snart. sen har jag o nadja yrat runt so yra höns i gävle o letat efter en butik. men till slut hittade vi den. så nu har vi jätte roliga planer oså :) måste bara komma på nått till bella o carrol med. har ett förlag till carrol så vi får väl om hon tycker det med :P sen har jag käkat thaimat 2 ggr idag. haha:) så himla gott. kanske jordens godaste mat, enligt mig o carrol ialf. :) sen kom vi hem hit o nadja slocknade ganska snabbt. tar på henne o flänga runt så som idag skulle jag tro :p fniss.

imorrn har vi bestämt fest oxå :) det blir nog kalas det!

11okt möhippa
1 nov bröllop  + hemlip plan för mig o tjejerna kanske.
16 nov mamma 40 :)
22 nov bröllops fest.

kanske låter konstigt o ha den senare än bröllop. men det blir tydligen bättre så :)

snart ska jag kika på senaste avsnittet av gossip girl :D
såg även senaste desperate housewives avsnittet iförrgår med himla bra :)

RSS 2.0