midsommar

länge sen jag skrev nu. men jag har inte riktigt haft tid eller ork faktist. jobbar i stort sätt varje dag o sliter. men det går ganska bra. förutom när kassorna ska bråkas med mig hela tiden så man får byta osv. o ostbackarna är int jätte lätta ska jag tala om. men jag är ju en stark karla karl så det klarar jag av ;) haha

min midsommar helg spenderade jag med nina o massa folk på gräsö. roligaste midsommaren ever!
åkte ner på torsdagen till väsby o sov hemma hos per o robban. drack lite vin då på kvällen o snackade bara. sen på fredagen gick man upp vid 8 för vi skulle åka kl 10. in i duschhen o göra sig klar. sen började bilresan dit. o det var inte den roligaste. tog första ölen i bilen. stannade på lite olika ställen för kisspauser osv :p väl framme får vi reda att dom inte hade bokat tältplatser. så vi fick tränga ihop oss typ 15 pers i 2 4 manna stugor o ett förtält till en husvagn. men det gick bra ändå. sen sov inte alla på rätt ställe där dom skulle heller :p blev silllunch på dagen o sen lite fotboll o kubb oså. sen grillning med. men jag åt inget. var till puben som fans där med o tog en öl eller 2 :p

lördagen var man inte i det piggaste laget. var uppe för sent o folket vaknade FÖR tidigt. nina kom till stugan o bjöd på glass. och jag letade som en tok efter sim festis. som senare på gaden kom till rätta. hahah. det var ganska fult ialf ;) blev minigolf på dagen o lite käk. fast jag o nina satt bara o kollade på när dom spelade. för vi ville dricka öl ist. ;D
sen blev det kräftskiva med massa andra folk från husvagnar. o 5 kamp med. riktigt kul att kolla på fulla människor som gjorde ganska bra ifrån sig lär jag säga. o sen stog typ alla halvt nakna :p massa mer öl o shots. o sen puben igen. hur trevligt som helst!

karatefylla hela helgen på hög nivå. träffat massa roligt folk o haft hur kul som helst!

nina är en himla bra tjej. hahaha, eller vad sägs?

på fredag ska vi till väsby igen. men vet inte hur länge vi stannar. det återstår att se. :)

i lördags hade jag rätt kul med. var ute med tv, löffa, emelie, davve o ante o åkte båt o tiprunda på storsjön. det var riktigt kul :) pris vann jag oxå :) fniss!

nu blir det tv. puss

barrunda idag :D

nu sitter jag hemma hos helena. har nyss vart i skolan och blivit bjuden på 3 rätters middag av ettorna. det var riktigt gott :) räkcoktailen var godast :)

örebro var jätte kul ialf. var på krogen o förfest o efterfest hos robban. så kul att komma iväg o göra nått nytt lixom. och nytt folk dessutom :) så fint väder hade vi oxå :)

idag är det barrunda. och 13 pers typ av våran klass kommer att vara här hos helena o förfesta. det ska bli riktigt kul tycker jag. för jag umgås ju inte med så många från LP direkt. och man kommer säkert må jätte bra imorgon när man vaknar o ska vara i skolan kl 9 va? haha!

imorgon kväll ska vi ut med klassen o bli bjuden av lärarna på någon italiensk restaurang här i gävle, så det blir najs :)

nu ska jag hjälpa helena. pussdå!

RSS 2.0