stockholm

i fredags tog jag ch nin tåget och åkte ner till väsby efter att jag slutat jobba. var hur stressad sm helt för att hinna med det, sen så var ju självklart tåget typ 45 min försenat. lite drygt ialf. men sena var biljettgrejen trasig så vi fick åka gratis. :) men lära byta tåg i uppsala eftersom det andra lära tillbaka till gävle när det var så försenat. men åkte gratis där med. skönt! :) väl framme kom joonas och hämtade oss vi stationen. vi åkte hem till per och gjorde oss iordning lite snabbt o drack någon öl sådär. sen drog vi på nån inflyttningsfest. var ganska okej. men vi tröttnade efter ett tag o tog taxin o åkte till pers bror(?) satt där o snacka gojja. tog sen taxin tillbax till per o där höll dom på att yra om att gå aplångt för att kolla på när nå folk skulle bada mitt i natten. jag o joonas tyckte inte det var ngn kul grej, så vi smet hem till han o käkade kycklingsallad :)

sen i lördags gick vi o käkade på nån thai restaurang. :) jag älskar thai mat! sen hem till per o gjorde oss iordning igen. ner til någon äng o drack öl o kollade när grabbarna spelade fotboll oså. sen gick vi hem till nån snubbe o dom spelade poker. men jag o nina tycker inte det är så kul så vi kollade bara på eller satt o fulade i köket :p hände inte så mkt mer den dagen.

sen i söndags, måndags o tisdags har jag typ umgåts mest med joonas. lite nina oxå. :) tog tåget från väsby 10 i 9 i tistags kväll. för jag skulle jobba på onsdagen. hade lovat att hoppa in för en annan som behövde vara ledig.

idag har jag grejat lite införresan med amanda. fixat fram biljetterna så dom ligger i tryggt förvar här nu ;:) hehe. sen lite annat fixat med. så nu är jag äntligen hemma o ska slänga igång en film om det inte kommer nått kul på tvn snart ;p

jag läääängtar tills på tisdag nå fruktansvärt! för då pyser jag o amanda till bulgarien/sunny beach i en vecka. ska bli så himla kul :D weho!

PUSSDÅ!

RSS 2.0