lördag och fullfart.

idag när vi vaknade så gick jag och asp o köpte pizza. min africana skit god. :D men dom andra tyckte den luktade äckligt o att den såg äcklig ut :P huh? sedan har vi latat oss bara. men när carrol kom hem från jobbet så började vi städa o börja göra oss klara. jag har ialf pratat med pappa idag. så nu känne det lite bättre. drog ett streck över allt. men en sak går inte att ändra på. och det är väl något jag får leva med om jag vill ha honom i mitt liv. och att dom har bokat resan. o det kan jag heller inte göra något åt. men men. jag skiter i det just nu. jag har ialf resten av min familj med mig! <3 snart kommer nog linda och thomas och åhlle och andrea hit. så ska vi dricka öl oså. öppnade första nu. sen blir det lobby ikväll. kul kul. får se hur denna kväll slutar :p

igår åkte vi til hedesunda. det var kul o träffa massa folk :)

nu ska jag platta carrols och mitt hår.
pussadjö


skit kul!

hahah! nu sitter jag hemma hos carrol. tog halv 9 bussen hit. så har vi suttit o snackat massa o folk har komit och gått. har druckit några öl o myst. bestämde oss för att åka till hedesunda o leka lite. så snart kommer monia o tomm hit o hämtar upp oss. :)

nu har jag och carrol planer framför oss. vi vet vad vi vill ha som extra jobb. HAHA! vi vill bli sexleksaks försäljare. haha. åka runt till olika ställen och prata om leksakerna och så. och försöka få dom sålda. men först och främst innan vi blir det måste någon av oss få körkort. men jag ska börja med mitt körkort nu efter att jag har tagit studenten. :D men det ska nog gå bra :) har ju börjat övningsköra lite ;) hehe.

sen har vi en till plan framför oss. eftersom jag fyller år i sommar ska vi ha ett sexleksaksparty. antingen hemma hos mig eller hemma hos carrol. bjuda på god mat och vin o sedan gå ut och ble redlösa. hihi lite kul! vill ni komma? hahaha

nu ska jag fixa frillan sen ska vi dra oss snart!
puss o mys!

fredag

ja då var det fredag igen och sista helgen på lovet. igår var vi och kollade på huset om sagt. efter att vi var där åkte vi o käkade lite o sedan hem. jag grejade lite oså och tog sedan med mig fim och gick hem till amanda. där bråkade vi lite med hennes dvd som var dum. så vi kollade genom datorn ist. vi kollade på "good luck chuck". jag har sett den förr, men tycker den är så rolig så jag kan kolla på den flera gånger. sen vid 22 tiden kände jag för att börja dra mig hemåt eftersom jag hade massor att städa. så jag ringde taxi o var lat. hehe. väl hemma började plocka undan allt och det gick ganska snabbt. slängde mig på soffan o kikade på tv. runt 1 tiden började jag bli lite trött så gick o la mig i sängen ist o kollade på tv därifrån. somnade runt 2 tror jag.

idag vaknade jag runt 11. det är sjukt. jag brukar inte vakna så tidigt, försåt inte vad det är som är fel? men jag låg ialf kvar i sängen o halv sov o kollade på tv till 2 ungefär. då gick jag upp och dammsög o diskade allt. käkat lite o sen bara legat på soffan. nyss var mäklaren här och kollade hur mkt vi kan få för vårat hur o knäppte lite kort och sånt. så nu är det bara att vänta lite o se hur det blir med allt :) jag tycker om att flytta! :D och jag tycker själv att vi gör det rätt ofta. vet inte riktigt hur många ställen jag har bott på. hehe. kul med nytt oså går man igenom allt gammalt skit o slänge massa onödiga saker. bra bra! men ialf .. nu ska jag snart gå in o hjälpa till med maten. det blir tacos idag. gottgott. länge sedan vi åt det nu. eller ialf jag. sen ska jag hoppa in i duschen, sminka mig o greja sen ska jag dra mig hem till carrol när hon ringer. ska spela tvspel o ha lite tjej mys. ;D

imorgon blir det festa. men vi vet inte riktigt vart än. men har nått att välja mellan ialf :) blir nog kul det!

nu ska jag dra mig.
pussdå!

hemma igen.

ja då var man hemma igen efter en toppen bra resa i norrköping. har vart sjukt skönt o bara ta det lugnt o umgåts o träffat släkten! jag behövde det! när jag kom hem så åkte jag direkt till carrol o lekte med henne o asp. spelade lite tvspel o snackade gojja. blev lite öl o sen kom det massa folk dit. men då åkte jag med åhlander o felicia till sandviken o hämtade mat o sen tillbax till carrol. men då hade alla gått hem. vi satt kvar ett tag o pratade bara. så bestämde vi oss för att gå hem till robin. sagt och gjort! var där en stund´. blev sega o ville tillbax till tvspelet. haha. sen slocknade vi.

igår lekte jag med amanda o spelade tvspel då med. satt o snackade massa. vi bestämde oss för att åka ner o hälsa på carro på stan. så marcus kom o hämtade oss oså åkte vi. satt där ett tag o snackade, spelade öl spel o hade trevligt. vid halv 1 typ gick jag och amanda ner på 8ball. men det var inge kul där så vi gick till fredos ist o köpt mat. snackade med lite folk o fixade skjuts hem.

nu har jag typ bara vaknat o käkat lite o legat på soffan o kollat på tv:n. ska nog ta o spela lite tvspel en stund tror jag. :) kl 5 ska vi vara o kolla på hus. :D ska bli riktigt kul. hoppas att det är bra. HOPPAS HOPPAS! men blir väl som vanligt att det inte alls funkar med saker o ting. vi märker väl. :b jag tycker ialf att det låter bra :)

nä nu ska jag ta mig an den där jäkla spökbanan på supermario som jag har glömt bort hur är. var år o dar sedan jag spelade det där. så krångligt. men jag ger mig inte :b fniss

vilken dag?

ja men det är tisdag natt. mellan  onsdagen. och jag haft det toppen. började med klippningen. blev lite missförstånd. men själv tycker jag att det blev bra ändå :) så jag är skapligt nöjd. speciellt alla saker jag har fått! idag har vi spelat TVspel o umgåts åkte till sandviken snabbis o hämtade mat o sen hem till carrol :D efter ett tag gick vi hem till robin o umgicks- var ganska trevligt. :) massa spel o tok. men sen ville carrol o asp hem som var bajsis :b. jag fixade skjuts men dom ville gå. såjag åkte bil med min gamla klasskompis från många år sedan o dom envisades med att gå. väl hemma hos carrol är dom nu fulla o fnttriga och jag funderar o slänga på en film. så godnatt gott folk! HEJS!

måndag, sista dagen.

ja imorgon åker jag hem igen. är framme vid 5 tiden i gävle.

idag har vart en bra dag. :) farmor väckte mig runt 10 o sa åt mig att gå upp o göra mig klar o käka frulle. gjorde som hon sa o blev klar till 20 över 11 typ. då tog vi vårat pick o pack o åkte i till stan. gick omkring o strosade o handlade massa. :) bästa var klänningen, kepsen o väskan :D men sen blev det lite annat smått o gott med.. oh, köpte även nya solbrillor eftersom mina gamla är lite halvdana efter rhodos. :b hah! tog en fika inne i stan med. as mkt folk överallt tyckte jag. o träffade på många finspångsbor med. åkte hem vid 3 tiden typ. för då kände vi att det var nog. väl hemma slängde jag igång en film "gangs of new york" en bra film tycker jag! och farmor började med maten. hennes berömda spagetti o köttfärssås. inget slår den! haha. sedan har vi packat ihop mina saker o jag har hjälpt henne lite med datorn. ska snart gå ut o kolla om automaten fukar, sen blir det nog hoppa säng tidigt idag eftersom jag ska vara hos frissan imorrn kl 10.00.

nuså, hejs!

lördag.

idag vaknade jag ganska tidigt o gick ner till farmor affär o kikade lite. hon ville att jag skulle komma ner o prova sjalar som dom hade. så jag gjorde det. men jag fick sådan beslutsångest om vilken av dom jag skulle ta .. den lila eller ljusblå? tillslut tog jag den lila, men kände mig lite osäker ändå. tror farmor såg det på mig. så hon la ner den ljusblå i en påse o gav till mig så jag fick båda. haha. :) sen gick jag omkring lite på centrum o kikade. men hittade inget direkt. förutom björnborg trosor, men fick beslutsångest där med, så sa åt farmor att hon fick gå dit o ta vilka hon tycker på tisdag när jag är o klipper mig :b hah! har inte gjort så mkt mer idag än o kikat på film o lagat mat med farmor. pratade med natalie idag i telefon så vi bestämde att vi skulle ses imorgon. det ska bli kul, var år o dar sen jag träffade henne senast.

nu ska jag slänga mi på soffan igen o kolla på nån film som börjar.
hörs!

finspång/norrköping

tågresan gick bra förutom tjafs med en tant. men det slutade med att jag hade rätt ialf. när jag kom fram fick jag vänta en stund fatt farmor skulle stänga butiken. men hon kom efter en kvart bara. åkt hem till henne lämnade av sakerna o gick ut o åt på No1. sedan hem igen o jag slängde mig på soffan o somnade runt 10. helt slut! idag vaknade jag däremot ganska tidigt, men låg kvar i soffan o kikade på tv. gick upp vid halv 2 typ o duschade o sminkade mig klar till halv 3 typ. för 3 skulle vi vara hos min faster o mina kusiner. var bjuden dit på mat, det var toppen! jätte gott. :) kom hem för en stund sen. och jag blir nog bara inne idag skulle jag tro. men imorrn tänkte jag ut o göra ngt. försöka få tag på amanda o se om vi ska hitta på ngt kanske? det märks.. på måndag ska jag in till stan med farmor o handla lite :) o sen tisdag skajag klippa mig 10 på morron. åker hem med tåget senare på dagen med, men då åker jag till carrol direkt. har hört att det vankas nintendo o öl? ;b haha!

jag har ialf fått påskägg. :) kanske är lite stor för det, men vafan .. jag tackar o tar emot.
fått godis i 2 av dom o sen det av farmor fick jag 500 kr :) TACK!

nu ska jag vara lite social med henne, o greja o dona lite.
HÖRSHEJ!

....

nu sitter jag hemma hos carrol o väntar på att hon ska sluta jobba. vet inte riktigt vad vi ska göra, men ått blir det väl. måste ta mig hem med så jag kan packa lite saker med. åker ju imorrn :) känner att det verkligen ska bli skönt att komma iväg. jag behöver nog det.. tänka på lite annat. jag o farmor ska ta en tripp i till norrköping C ngn dag har jag bestämt o handla lite eftersom man får pengar snart :) roligare o handla på nya ställen o nya affärer :b haha.
hade en bra dag igår. mys o tvspel. skoj skoj! känner mig fläskig nu. så ska nog göra några situps o lite sånt ikväll tror jag. måste komma igång med min träning igen. var fan as länge sendan jag var på gymet nu.. :S får försöka ta det när jag kommer hem igen då.
nä nu ska jag kika om jag fått ett mail av min lärare så jag kan börja göra min recention. försöka vara lite duktig ialf :p

pussdå

lan!!

haha, är hemma hos carrol o lanar. :p men idag är det 8-bitars ist, och supermario :D det är kul!
när jag kom hit fick jag lite mat. kyckling o pommes, mumma!
lan + chips o trevligt sällskap. bra bättre bäst!
blir kvar här under natten, och blir ingen skola för mig imorgon, är inte kapabel till det känns det som.
men jag har ialf pluggat lite idag till ett av proven som jag har på torsdag.
ska försöka få lite gjort med fler skolarbeten imorgon med.
pussdå!

tjolahopp

sitter hemma. nyss ätit. skulle egentligen vart med teve o dom, men har suttit o väntat på att dom ska göra klart sina saker, så jag tröttnade, så nu ska jag åka med mamma om 20 min ner på stan, så ska jag åka till forsbacka då o leka med carrol o behöver verkligen prata av mig känner jag. sover nog kvar hemma hos henne inatt tror jag. imorgon ska jag nog till skolan ialf. känner mig lite bättre nu, men VÄLDIGT rastlös!

nu tvn. pussdå


what a life

jag är så trött på allt. speciellt skolan, som tar nå fruktansvärt på krafterna!
och DU, du gör mig tröttast. det är fan 3 veckor sen sist nu. vart har du tagit vägen?
känns som om jag bara vill bort härifrån, börja på ett nytt liv någon annan stans. skulle nog behövas.

att börja tänka efter innan jag gör skulle nog fungera!

100 höjdare!!

börjar  ikväll :) det ska jag se ialf. sen annars brukar det inte vara nå riktigt bra på tv:n på måndagar.
idag har jag vart i skola, men sket i sista lektionen, den känns så onödig. kommer ändå inte få nått betyg i det, ialf inte mer än IG, så .. ialf tog jag bussen hem o lagade lite mat, pasta o pasta sås - nått som jag bara blandade ihop. slängde mig på soffan o sov en stund efter jag ätit, sen kom mamma ut o väckte mig, men jag låg kvar o kollade på tv. imorgon blir jag nog hemma från skolan, är bara nått som man ska gå o lyssna på ändå, och jag känner mig inge pigg i halsen o är så förbannat trött hela tiden. ska försöka ta mig till forsbacka med hem till carrol o kolla hur hon bor och hämta min jacka med. sen var det sat att jag ska leka med teve imorrn men, men vi skulle höras senare o bestämma om det.  men vi får se hur det blir med allt imorgon ialf.

kommer bli lite krångligt för mig på torsdag har jag kommit på, eftersom jag går i skolan först o ska med tåget vid 3 så hinner jag inte hem emellan, så det betyder att jag måste ha med mig väskan med kläder till skolan. OCH vart ska jag göra av den? för vi har ju så förbannat smala skåp, så den kommer nog inte få plats där. (?) men det ordnar s ig väl på nått vis.

nu film på 3an en stund.


helgen.

har vart en bra helg!

i fredags umgicks jag med carrol, vi satt här hemma hos mig o spelade tv spel o hade det bra. åkte och hämtade massa öl. var inte meningen att vi skulle dricka, men sen när vi väl hade massa öl som ändå bara stog här, så ville vi känna oss mer manliga o dricka lite öl till tvspelet. blev mest tetris faktiskt. men det är kul, eftersom oftast vann över henne. haha. när vi fått i oss massa öl så klampar det in massa folk här o vi höll på att skita ner oss. :b det var teve, asp, dunder, limpan och jocke som kom hit. alla var full förutom teve som körde. det var kul med sällskap. :) sen åkte dunder, jocke o asp på krogen så vi andra satt kvar o lallade :b kom inte i säng förän närmare5 tror jag.

lördag, upp o hoppa vid 10 tiden för då ringde klockan. var vaken ett tag o mådde piss. men när carrol åkte så gick jag o deckade på soffan. gick o duschade runt 4 tiden o vid halv 6 kom amanda, så då var det dags igen, vi satt o spelade tvspel då med o lite ölspel med o massa prat, sen gick hon efter ett tag o min skjuts kom senare, åkte omkring på stan o drack öl. åkte o hämtade limpan mellan 12-1 o hoppade av nere på stan. han gick nån stans o jag gick in på 8ball, men det var inge kul där, så jag gick till lobby o träffade teve, o mötte nina där, så vi bestämde oss för att gå tillbax till 8ball, var där ett tag, mötte niklas där så han fixade skjuts hem åt oss. det var snällt :)

söndag. har vart lite slappt idag. men jag klarade mig från bakfyllan ialf :) skönt! åkte hem till teve runt 4 o kollade när dom fixade med bilarna. när dom var klar med det så provåkte vi lite, och det lät som fasiken :b kom hem runt 7, käkade lite o sen satte mig här, sitter o kollar på ngn film på 5an. ganska bra. skä väl lägga mig i sängen snart så jag orkar upp till skolan imorgon med.

imorgon börjar jag halv 11, vilket jag inte ser fram emot. vill inte till skolan. men jag måste! ska försöka åka förbi hemma hos carrol med och hämta min jacka som hon lånade i lördags när hon skulle åka o kolla på bandyn.

på torsdag
åker jag till norrköping o stannar till tisdag kväll eller onsdag morgon. ska bli skönt att komma iväg ett tag. ska klippa mig där på tisdag morgon ialf. kan säga att det verkligen behövs, får se om det blir ngn färgning med, eller om jag väntar med det.



just för tillfället så känns det som om allt börjar gå uppåt för mig. jag hoppas verkligen den här känslan håller i sig. allt har ordnat sig med carrol, så inga problem kvar där mer! och det känns så fruktansvärt bra. har saknat henne. men nu ska det bli som förr igen hoppas jag. hade så kul i somras :D
sen finns det andra saker som får mig att se ljust igen, men jag tänker inte tro för mkt. för i slutändan så känns det som om jag förlorar jämt ändå.

hemma igen.

jag kom precis hem efter en rundtur med teve o limpan. höll på o skrmma skiten ur limpan i skogen ialf. haha det var kul :b och dom retas, men jag har lovat att dom ska få igen! haha. Har gjort klart rapporten tills imorgon ialf så det känns toppen! ska kika lite på tv nu, sen blir det till att dejta sängen.

nu vill jag bara ha helg!

duktig som få

bytt blogg, den här kändes bättre. hah

idag har jag vart duktig! började med i skolan att jag gjorde en soppa på 20 pers, som gick bra. första gången jag gjorde den dessutom. sen tog jag bussen hem. slocknade o vaknade upp i forsbacka. så fick jag höra att carrol o asp satt på bussen, så då sprang jag fram o snackade lite med dom. trevligt! när jag väl kom hem satte jag mi här o började med rapporten som ska vara klar imorgon, och jag är nästan klar nu. måste bara ha källförteckningen av bella, sen så! känns riktigt skönt. att man för en gångs skull är klar i tid. men sen så tror jg inte det är så bra om man lämnar in den för sen heller, eftersom det är en så pass stor uppgift lixom. sen håller jag på o tvättar, och städar. har diskat o städat inne på toan o plockat upp allt från golvet i stora rummet, så nu är det bara dammsugning kvar. men jag tror jag fixar det ikväll eller imorgon eller så. orkar inte göra det just nu. :b

nu sitter jag här o fundilerar på om jag ska ta o hoppa in i duschen så att jag är klar tills teve kommer. för vi ska ut på rackartyg :D haha, skoja. nerå, men får se vad vi hittar på för nått.

imorrn blire supernintendo lan med carrol, och det ser jag fram emot enormt mkt. var länge sedan vi umgicks nu. men det ska vi se till att ta igen!

nä nu ska jag ta reda på tvätten o hoppa in i duschen. HÖRS HEJ!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0