norrköping

ja då var det dags igen. på torsdag bär det av. jag och mamma, kanske moster. åker packbilen ner till norrköping på pekingMc's sommar träff. missade förra året. på vägen ner så hämtar vi upp carrol i katrineholm. för i år blir hon med hela helgen. så kul det ska bli. får hoppas att vädret blir skapligt. bara det inte regnar o är jätte kallt så är jag nöjd. :)

var i valbo igår med mamma o köpte nya kläder till helgen. köpte ett as snyggt linne inne på carlings. riktigt nöjd!

nu är jag taggad till tusen!

tatuering, malmö och köpenhamn

hejhopp!
jag är inte bäst på att blogga. har tröttnat lite, därav mellanrummen av inläggen.
sitter hos tatueraren nu och mamma blir gaddad. jag är klar redan. tog ca 3 timmar. men det var det värt. gjorde inte så värst ont. konturerna gjorde lite ont. mest ute i kanterna. sen sista tio minutrarna typ gjorde ont. men jag klarade det galant! röck till lite då och då. men det brukar man göra när det är första gången sa han. blev ialf riktigt nöjd med den :) mamma också ;)

imorgonbitti drar jag och henke till skåne och blir där till på måndag. kommer bo på hotell hilton. inte fy skam ;p haha. ska ner och hälsa på hans släktingar. på fredag ska vi även över till köpenhamn. och då följer hans mamma och pappa med också. blir nog en himlantrevlig resa skulle jag tro. skönt att komma bort med och göra nått nytt :)

och snart är det dags för peking träffen i norrköping. gud vad jag längtar dit då. får hoppas att vädret är fint bara. och min plutt carrol blir med i år igen. fast denna gång hela träffen :D

här har ni bilder på tatueringen

RSS 2.0