barhäng och bockens

igår var jag på leksaksaffären med sanna o lillasyster. efter att vi hade betalat och skulle ut så ringde min telefon. vi började gå ner mot bilen. när vi har kommit 5-10 m så funderade jag vart elsa (lilsis) var... kollade bakåt o då ser jag hur hon står kvar bakom dörrarna på leksaksaffären. haha, hon hade blivit instäng bakom o kom inte ut. för liten helt enkelt. haha gud vad jag skrattade. men synd om henne var det. jag ska nog aldrig skaffa barn......... haha

på kvällen åkte jag hem till sanna. o amanda kom dit oxå. började dricka vin. sen kom mamma o hämtade oss så åkte vi till chosen o fortsatte. kom massa folk från bl.a motala trelleborg o norrköping. kul kul! vid 11 tiden typ åkte vi ner till steeltown sen förbi åttan en sväng o sen gick jag o sov.

idag kom elin o amanda o hämtade mig. hämtade thaikäk o sen till sörtutt o käkade. åkte till årsunda o hälsade på joel en snabbis sen hem o började göra oss klara. snart kommer nog elin tillbaka. blir att åka till bockens i gävle ikväll där dom har en liten mc träff eller vad man ska kalla det. jag är taggad. kommer nog bli en rolig kväll.

jag ska ta mc kort! jag ska! och jag ska, SKA ha en chopper! ;D


nykter helg

helgen var nykter. skönt! och jag har sparat pengar på det.. i fredags lekte jag med elin. åkte hem till amanda där dom satt o drack lite. skrattade en hel del åt amandas mor som brukar kunna retas en del med mig. haha. blev en tripp ner på stan sen med. hände nog inte så mkt mer än så..

på lördagen var jag med amanda. gjorde lite käk hemma hos henne och umgicks. elin kom efter ett tag. duschade och gjorde oss klara. drog ut för att elin ska lära sig o sladda. haha. det är lite kul, för amanda håller på o skiter på sig varenda gång. det gör saken roligare! åkte till steel sen ett tag o sedan vidare till åttan. mer än så var det inte den kvällen heller.

igår gjorde jag inte ett skit. låg hemma hela dagen. eller jag o backe var o hämtade käk på monroes. KYCKLINGSALLAD ;D försökte även få med amanda ut för att bygga en snögubbe på ett roligt ställe. men nejdå, det orkade hon inte. lata jävel! ;) låg o kollade på tv till halv 3-3 inatt. kunde verkligen inte sova.

gick upp runt 1 idag. duschade o gjorde mig klar. elin kom o hämtade mig strax innan 3. åkte till sandvikenhus o kollade ut skåpluckor till hennes nya lägenhet. hämtade sen upp amanda o åkte till gävle. spännde tandställningen. vidare till ett annat möte o sen ner till jobbet för att hämte lönespec.

nu är nu, och jag sitter hemma o lyssnar på paramore. ska ta o ta reda på lite kläder o sen gå o möta amanda. för ikväll blir det barnfilm! ;)


bilresan i fredags :D

............

helgen var riktigt kul. men jag orkar inte skriva om den nu. :p

ska snart hoppa in i duschen o sen ska jag o amanda ner på stan o träffa olsson :)

nu vill jag bara flytta till ett eget. får se hur jag kan lösa detta ...

....

Idag rakar alla svarta kvinnor i USA sig mellan benen för att visa sin uppskattning för president Barack Obama med budskapet "Read my lips: No more Bush!"

läste lite på katrins blogg. o tyckte det här var lite roligt :)

....

Idag rakar alla svarta kvinnor i USA sig mellan benen för att visa sin uppskattning för president Barack Obama med budskapet "Read my lips: No more Bush!"

läste lite på katrins blogg. o tyckte det här var lite roligt :)

ge mig 8500:- tack!

nu är jag väldigt arg. jag skulle behöa lite pengar. för nu har jag hittat det sötaste någonsin. och det verkligen utstrålar om honom att han vill komma hem till mig. jag vet det.. krukset är bara det där med pengarna som jag inte har just nu. så om det finns någon väldigt snäll liten själ där ute .. skänk till mig! ;)

ååh han är så söt. jag nästan dör. hade det vart en tjej hade den fått heta märta. men nu är det ju en hane. så då skulle jag nog kalla den tyson eller nått sån tufft namn. för han ser verkligen riktigt hårt o tuff ut ;D haha.


till nått annat ... igår gjorde jag american blueberry pancakes :) blev så sugen på nått gott, så letade på ett recept. blev väl gott. men lite skumma blev vissa av dom. men skyller på att det var första gången jag gjorde dom. :b

sen kom elin o tv o hälsade på en stund. drog ut ett tag o gjorde lite ärenden o rejsade lite. hämtade även upp amanda efter ett tag. kom väl hem runt tio.

idag vaknade jag vid 7 för jag skulle vara barnvakt på morgonen tilld backes föräldrar kom o skulle vara barnvakt.
snart ska jag åka o jobba. 10.30 - 19.00... toppen!

i helgen är det massa planer. får se hur det slutar. men ganska lugnt ska det nog bli för min del ialf. men det kan hinna ändras det med.

tycker jag har vart relativt duktig. har inte vart lika mkt festande som förr. har inte råd med det längre. jag är fattig!


......

i lördags var det fest. satt hemma o väntade på att michan o kalle skulla hämta upp mig. men dom var så seg så jag åkte hem till fontan o malin o hälsade på ett tag. kul o träffa dom :) sen kom michan o kalle o hämtade mig så åkte vi till hennes föräldrar i årsunda o förfestade. vid halv 11 tror jag kl var så åkte vi till festen som var i lund bystuga. var mkt folk. roligt var det. o plus att träffa massa människor som man inte träffar så ofta nu för tiden. åkte tillbaka till sandviken runt halv 3 tiden.

skulle vart på singing bee igår egentligen. men det blev ändrade planer. så låg hemma o latade hela dagen typ o sen mot kvällen gick jag ner till amanda o hälsade på ett tag o kom hem sen runt halv 12 tror jag.

nu har jag precis duschat o ska göra mig klar. sen måste jag äta nått o ta bussen ner på stan. ska jobba. 17.00 - 22.15 :)

T.A.K

igår umgicks jag med amanda, elin o tv. var en trevlig kväll lär jag säga. var hemma hos tv först ett tag, åkt esen o hämtade amanda o gled runt lite. åkte till elin på högbovägen o käkade lite ... kycklingsallad o hade allmänt roligt. skrattade en hel del... TAK - jag, kung - elin, dam och sen har vi amanda som är öööhhmm ... knekt? (stavning?) HAHAH!
det blev på tal att vi skulle åka till färnbo o hälsa på, men det blev ändrade planer i sista sekund så vi lämnade av teve hos honom o vi andra åkte till steeltown o "minglade" lite ;) träffade på joel o johan sen o följde med dom till elvis en stund. skönt att vara nykter!

har nyss kommit hem från valbo nu. var dit med elin o var på bolaget o käkade den underbara laxen på ikea. :) träffade även på en lite störig med söt lillebror där oxå :b

ikväll blir det fest med michan var det tänkt. så ska ta o hoppa in i duschen oså snart så jag inte blir sen. fast jag vet ju inga tider egentligen .. men ändå..

elin har vunnit massa biljetter till singing bee imorgon i sthlm så jag fick en o ska få följa med. kollar aldrig på det programmet, men vafan det kan ju vara kul o åka på det ändå :)

pussdå!

magsjuk

i onsdags fick jag ju som sagt jobba. åkte hem med bussen direkt efter det o duschade o käkade lite. sen kom H. och hämtade mig när han slutade jobba. skulle kolla på "marley and me" men efter typ halv filmen började jag känna mig konstig. helt plötsligt lära jag kräkas. så han fick skjutsa hem mig igen. väl hemma så gick jag och lade mig på en gång. men sen vaknade jag igen o låg o kräktes typ hela natten och morgonen. skulle ha jobbat på torsdagen med men det gick ju inte eftersom jag blev sjuk. så fick ringa 7 på morgonen o säga ifrån. tråkigt men sant.. jag kunde inte äta nått på hela dagen igår .. eller blåbärssoppa var det enda jag fick i mig och läte kräm på kvällen. man blir helt slut av magsjuka. usch.. men nu är jag frisk igen. tror jag ialf. känner mig lite trött bara. men det är väl för att jag inte ätit nått o bara sovit.

idag ska jag umgås med elin var det tänkt. oså träffa amanda med skulle jag vilja. känns länge sen nu fast det bara var i onsdags.. men är det väl när man vart utan sin andra halva ett tag :p haha.

ska försöka tvätta lite snart o ta en dusch :)
oussdå!

.......

någon som undrade vart volbeat skulle spela.... det är i stockholm - fryshuset. :)


kärlekspruppen VS mördarmöken

idag kom elin och hämtade upp mig typ kvart i 10. åkte ner på stan och fixade mina nadlar hos lottas nail & beauty. blev jätte bra. och kostade 750kr. men sen när jag ska bygga på det igen så kommer det bara kosta 500 typ.. var väl klar runt halv 12 - 12.. åkte in till valbo o käkade på ikea. käkade lax, potatis o basilikasås. så jäkla gott! efter det handlade vi lite saker till elin o åkte sen tillbaka till sandviken. stannade till på ica i BJ o hämtade ut våra biljetter till volbeat. sen skjutsade elin hem mig o jag skulle försöka sova en stund. men det gick icke.........
vid halv 7 kom elin o hämtade mig igen, hämtade även upp amanda så åkte vi o gjorde lite ärenden o hämtade upp mördarmöken (miss teve) efter ett tag. och nu sitter vi här hos teve o munfightas. :) jag viller jämt - för jag har svar på allt, ALLT ;D

imorgon ska jag jobba :) 9.30 - 19 :)

pussdå!


RSS 2.0